06.01.2004
17 invitaţi, adulţi şi copii de la vîrsta de 3 ani la 15 ani, au demolat multe în casă, nu-i nimic, s-au distrat bine, unii au mers acasă urlînd, voiau să mai stea, eu mă rugam să nu cedeze părinţii, nu cumva să mai stea.

Am pregătit şi eu de-ale gurii, din păcate am ieşit pe locul doi. Premiu de consolare. Pe locul întîi cu coroniţă a ieşit o bunică din România, a făcut pîine de casă, era caldă cînd a adus-o, frumoasă, împletită, gustoasă... s-a mîncat goală. Pîinea asta ne-a adus gustul de acasă. Acasă de Crăciun cu cei dragi nouă.

Au venit şi colindătorii, nu a fost Corul Madrigal, nu cred că ar fi reuşit aşa performanţă, trebuia să fiţi aici să-i ascultaţi, în tăcere ca în altare, numai lacrimile să curgă. Totul a fost în româneşte, în afară de o colindă în greaca veche din secolul al cincilea.

Am cinstit colindătorii cu colăcuţi, anul asta nu am dat mere şi nuci, am servit cireşe, import Argentina.
Mi-a spus colegul că nu se potriveşte, dar nu te pui cu mine, am vrut să servesc cireşe şi cu mine nu te pui dacă vreau ceva. Anul viitor le dau afine şi zmeură, numai să fim sănătoşi şi să-i primim cu drag iar.

Mi-a rămas şi mie ceva pîine, tare bună e. Iar povestea nu-i mai lungă, să trăiască cine ascultă!

Stau ca pe jar, Încă nu am primit cadoul de Crăciun de la coleg, aş dori să fie un plic cu bilet de croaziera în jurul lumii, nu cred, văd eu ce va fi.

0 comentarii

Publicitate

Sus