25.12.2012
Să zicem că sunteți la masă cu un prieten foarte drag pe care nu l-ați mai văzut de un an, care nu știe nimic despre ce vi s-a întâmplat în tot acest timp. Ultima dată când ați vorbit a fost iarna trecută când era ceva mai multă zăpadă. Iar acum, cu ceștile aburite în față, vreți să reluați lucrurile de acolo de unde au rămas. Ce n-ar putea să lipsească din înșiruirea de lucruri frumoase pe care le-ați trăit? Ce v-a emoționat puternic și a rămas în gând?
 
Ne-am bucura dacă ne-ați povesti, pe adresa [email protected] (în word, cu diacritice), despre zilele / oamenii / filmele / cărțile / piesele de teatru / muzicile / întâlnirile / întâmplările care v-au dat energie și speranță sau care pur și simplu v-au mișcat, care au schimbat ceva în voi. Îi vom spune Topul anului 2012 doar pentru că exercițiul acesta de memorie va aduna lucruri speciale și personale, deși nu există categorii, nici un număr de locuri impuse. Tot ce ne dorim e să ne faceți părtași la ceea ce a fost important în 2012 ca o încercare de a pune ordine în amintiri și de a face loc altor vise sau unor continuări.
 
Vă așteptăm,
Redacția LiterNet.

1 comentariu

  • OK
    Daniela Dumitru, 21.12.2012, 11:48

    Excelent ! Stiam eu de ce sunt fan Liternet....
    Chiar daca nu am diacritice la word-ul de pe laptop, voi incerca sa raspund la acest challenge. Suna ca dopul de sampanie de sarbatori. Gaudeamus ! A fost un an interesant. Restul, in curind.

    Daniela Dumitru

Rubricile categoriei

Topuri & Retrospective

Publicitate

Sus