13.02.2004
Dragi prieteni,

Poate că nu avem nevoie de sărbători speciale pentru a ne reaminti să iubim. Poate că e suficient să deschidem ochii, să privim persoana care ne stă alături și să îi vedem zîmbetul larg pentru a redescoperi că o iubim. Sau poate că e suficient să închidem ochii și visul acela perfect rotund despre ființa care o să ne împlinească va începe să ne rătăcească iar prin minte, compunîndu-se și recompunîndu-se din bucățele mici, din amănunte, din detalii, din insignifiantul cotidian care pare atît de mare și de important cînd e împărțit la doi.

Poate însă uneori o zi ca 14 februarie e una din acele multe zile în care vrei să îți spui iubirea. Așa că dacă te-ai îndrăgostit mai recent sau mai demult și vrei să ne povestești despre asta, dacă vrei să îi faci un cadou din cuvinte persoanei care îți stă alături, dacă ai un vis special pe care vrei să îl împarți cu LiterNet și cu cititorii lui, pune cuvintele tale într-un fișier word (cu diacritice de preferință) și trimite-l pe adresa [email protected].

Vizitați Albumul cu inimi la LiterNet și amintiți-vă să iubiți. De Sfîntul Valentin, de Dragobete, ieri, azi, mîine, în orice clipă, mereu.

Dacă privind în jur vedeți și voi inimi, pozați-le și trimiteți-le pe adresa [email protected] în format jpg, cu dimensiunea de 800x600 pixeli.

0 comentarii

Publicitate

Sus