17.08.2013
O prostituată care doreşte să îşi păstreze anonimitatea ca să nu îşi atragă antipatia, ne zice că se vede forţată să îşi ia încă două joburi ca s-o scoată la capăt de la o lună la alta. "Vai de capul nostru, nu ştiu unde ne îndreptăm în felul ăsta", ne zice femeia. "Înainte totul era perfect, câţiva clienţi pe zi şi gata. Dar în ziua de azi?!" Nemulţumirea femeii pleacă de la faptul că a fost nevoită să-şi scadă preţurile la un nivel de ruşine şi trebuie să muncească mai mult pentru doar jumătate din bani.

Reporterul: Cum vă explicaţi această evoluţie a pieţei?
Prostituata: În primul rând, foarte multe femei au fost forţate să se lanseze în această carieră din cauza sărăciei, a şomajului şi a lipsei de locuri de muncă. Femei cărora nici măcar nu le place meseria asta. Care n-au nici în clin nici în mânecă cu ea. N-au niciun talent pentru asta. Nici măcar nu înţeleg că sexul e o artă. Din cauza numărului mare de prostituate, sînt nevoită să las din preţ ca să supravieţuiesc.

Reporterul: Mai există şi alte motive?
Prostituata: Sigur că da. Nu e aşa simplu. Criza economică i-a făcut pe potenţialii clienţi să nu mai dea bani aşa uşor. Să îşi taie cheltuielile în zona asta. Preferă să se masturbeze uitându-se la porno pe internet, că e gratuit. Stau toată ziua în faţa monitorului şi şi-o freacă. Toţi au ajuns nişte labagii. Sau îşi iau iubite stabile. Ori se însoară. Contra unui astfel de contract, primesc sex gratuit. Flat-rate. Apoi acuz şi numărul mare de fete tinere şi femei care se duc cu orice bărbat din prima seară şi se oferă aşa, pe gratis. Nici măcar nu le întreabă dacă au avut orgasm, nici măcar nu le duce nimeni la un restaurant, nici măcar nu primesc de la ei vreo atenţie. Nici măcar un telefon a doua zi. Duşi sînt odată ce şi-au luat ce-au vrut! Un coit pe gratis!

Reporterul: Simt revoltă în vocea dumneavoastră.
Prostituata: Sigur că sînt revoltată. Uitaţi-vă şi dumneavoastră. Fete frumoase, tinere, bine îmbrăcate, care au din ce trăi şi se duc aşa cu bărbaţi, pur şi simplu. Se dau pe gratis. Se dezbracă în faţa lor şi desfac picioarele. Educate cică, ba chiar şi cu facultate, ai zice c-au citit ceva, cu părinţi care se îngrijesc de ele, fără grija zilei de mâine. Se lasă folosite ca nişte hălci de carne. Se lasă folosite ca pe nişte obiecte de consum, o periuţă de dinţi, se transformă în nişte găuri anonime, fără să primească nimic în schimb. Nu tu un cuvânt frumos, nu tu o floare, de-a doua zi nici nu mai ştie ăla ceva de ea. Sau o mai foloseşte de câteva ori, apoi dispare în ceaţă. După altă fustă super-educată, care nu înţelege un lucru atât de simplu: între picioare are singurul lucru care-i dă putere, singurul lucru pe care-l are de vândut. Auzi, cică atunci când îşi desface picioarele speră ca ăla să descopere ce suflet frumos are ea, auzi ce proaste. După culoarea labiilor, nu ştiu după ce. Şi ce importanţă are ce suflet ai, când nu ai ce mânca? Când nu e nimeni lângă tine?

Reporterul: Văd că sînteţi pornită rău_
Prostituata: Nici nu mă stârniţi, domnu', că n-aţi plătit destul. Mi-e ruşine pentru surorile mele femei că se dau pe nimic şi aşa le iau şi pâinea de la gură ălora care ştiu o treabă. Mai vezi câte o fetişcană care vorbeşte numa' de iubire şi chipurile cum încearcă ea să afle ce e dragostea, păi îi zic eu, dragostea n-are de-a face cu un blow-job pe gratis. Dacă-ţi cere să te culci cu el din prima zi în care te-a întâlnit, asta n-are a face cu iubirea în mod sigur. Ba ăsta e semn că e exact opusul iubirii.

Reporterul: Şi ce le-aţi recomanda acestor fete?
Prostituata: Să se gândească şi ele că am trei copii daţi în grijă la asistente maternale. Din cauza lor. Când vine unu' la ele şi le vrăjeşte, dacă le ordonă "chiloţii jos", să se gândească la cuvintele mele. Să se gândească la ochii copilaşilor mei. Dacă vrei, domnu', îţi dau şi-o poză s-o pui la ziar. Copilaşii mei e frumoşi rău. Ca taţii lor, care-or fi.

Reporterul: Şi cum vă descurcaţi cu banii până la urmă?
Prostituata: Mi-am luat încă două slujbe, cum spuse-i. Lucrez ca ospătăriţă într-un restaurant şi ca femeie de serviciu într-o firmă. Cu greu, da' cu greu, reuşesc s-o scot la capăt. Nu e uşor, şi nici nu vreau să mă plâng prea rău, adevărul e că e foarte greu pentru toată lumea în ziua de azi. Toată lumea se plânge. Toţi au problemele lor. Mulţi trebuie să se lase de slujbele pe care le fac din pasiune şi să facă munci murdare. Ca mine.

Reporterul: Dar dacă nu veţi mai avea clienţi absolut deloc, e posibil să faceţi asta pe gratis?
Prostituata: A, nu. Asta nu. Mă respect prea mult.

Reporterul: Nici dacă vă îndrăgostiţi?
(Prostituata râde.)
Prostituata: Iubirea e un schimb ca oricare altul. Este o afacere ca toate celelalte. Chiar dacă nu e pe bani, schimbul de mărfuri are definitiv loc. Iar dacă nu există un schimb, atunci nu e reciproc şi deci nu e dragoste. Nimic pe lumea asta nu e gratis. Doar că eu prefer să rămân independentă. Nu vreau să mă plătească unul venind zilnic acasă şi luându-mă la ciomege doar pentru că m-a trecut pe numele lui. Eu sînt mândră de independenţa şi de numele meu. Şi chiar dacă m-aş mărita, tot m-aş gândi la suratele mele care-o duc greu şi l-aş trimite la curve. I-aş zice că masturbatul în faţa calculatorului nu e la fel cu a simţi o pizdă umedă.

Reporterul: Cum vedeţi viitorul?
Prostituata: Viitorul e o muie pe gratis.

0 comentarii

Publicitate

Sus