07.09.2013
Nu, nu mă înţelege greşit, e foarte drăguţ la tine. Adică, mi-a plăcut mult. E foarte cosy, aşa. În română e confortabil, dar uită-te şi tu cum sună, ca o bâtă-n baltă, în engleză sună exact a ceea ce exprimă. Urăsc cuvintele astea, care exprimă ceva şi sună anapoda. Iubesc mi se pare unul din ele, apropo. Sc-ul de la final mă scoate din sărite, e atât de arid. Începe cumva... Iuuuu. Merge. După aia e be-ul, care sună ca un orificiu de drenaj, dar totul ar fi putut fi încă salvat, dacă nu ar fi fost consoanele alea două care parcă se prăvăleSC de pe un munte. Te-ai prins? Da, de asta nu zic eu niciodată te iubesc, nu-i nimic personal. Doar că mi se pare că încerci să pui un sentiment într-un cuvânt care sună ca o tragere de apă la toaletă. Poate sunt eu prea dură, dar ar trebui inventat un alt cuvânt. Mă rog. Asta ziceam, că mi-a plăcut la tine.

A fost drăguţ din partea ta să-mi dai tot atriul drept, cred că era cam cea mai spaţioasă cameră şi dimineaţa, când mă trezeam, vedeam priveliştea aia superbă cu aorta şi sângele care curge. Am putut s-o decorez cum vreau. Şi cu întreţinerea a fost bine. Nu încerc să fac să pară totul mai uşor, doar... apreciam. Ai o inimă mare, să ştii. (Şi asta cred că sună mai bine în engleză.) Adică, pe unde am mai fost, stăteam aşa într-un ventricul, provizoriu, foarte înghesuit, mă trăgea curentul de la valvă, ştii, cu tot pompatul sângelui. Sau poate chiar nici nu ajungeam la inimă, nu ştiu, am stat şi în creier, plămâni, şi-n scrot, cândva. Da, a fost groaznic. Dar la tine chiar a fost bine. Doar că eram cam singură. Ar trebui să-ţi găseşti un hobby sau să-ţi iei un animal de companie. Recomand pisicile, ajung la inimă foarte uşor. Sau ar trebui să mai treci şi tu pe acolo. Da, uite, cred că ăsta e secretul. E bine să mai cobori şi tu din când în când în propria ta inimă să vezi ce mai e pe acolo, cum se simte lumea. Da, repet, m-am simţit bine, dar... Mă rog.

Mi-am făcut bagajele, am sunat taxiul. Mă gândeam să-ţi las ţie amintirea aia cu plimbarea prin Titan şi... Ce? Nu vrei amintiri? Păi mă gândeam că poate vrei să agăţi ceva pe aici, ca să nu rămână aşa gol. Bine. O să le bag pe toate în beciul meu, atunci. Şi aşa n-am mai trecut de mult pe acolo. Nu ţi-am mai lăsat banii pe ultimele două luni, dar nu prea am stat pe aici, să ştii.

Da, am să-ţi trimit o vedere.

0 comentarii

Publicitate

Sus