Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Atelier LiterNet  Sageata  Proză scurtă  Sageata  Ceaiul de joi dimineaţă

Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro

SMS cu DOR


Ilinca Anamaria Prisăcariu

12.12.2013
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Articolul anterior din rubrică
Articolul urmator din rubrică
00.23: "DORmi?"
00.25: "DORm(are) pe capul meu şi parcă stau într-o ureche. E trecut de doişpe noaptea şi simt cum noi stăm spate-n spate. Parcă ne-am văzut ieri. Oh, stai, chiar ne-am văzut ieri! Totul era simplu şi frumos, soarele încă mai era pe cer, resturile de frunze pluteau în bătaia vântului şi amorezii veşnic amorezaţi se amorezau inDOoR(mitoare). Da..."
00.29: "Dar noi am decis să ne amorezăm outDOoR şi să ne desprindem de creanga-mamă. Dar nu în ideea de a ne simţi şi noi frunze şi de a ne căuta un loc din care să renaştem abia la primăvară, ci numai pentru a pluti... Ştiu că mereu ţi-ai DORit asta, să pluteşti în voie. Iată că s-a şi întâmplat. Parcă a fost ieri."
00.38: "Am AMORţit. A venit momentul în care schimb urechea. Te văd din nou. Mi-ai lipsit. Acum pluteşti în somn... Eşti un copil care ia in serios tot ce îi spun. Abia aştept să răsară soarele ca să-ţi pot şopti «bună dimineaţa!». Să ştii că o să te sun... La 7 jumătate, serios că o s-o fac!"
00.45: "Îmi pare rău dacă te-am trezit. Nu am vrut. ADORmi la loc. Somn uşor! Vise dulci, somn pufos! Să ştii că rămân fără sms-uri, că nu mi-am activat oferta cu alea nelimitate şi am consumat cam tot ce aveam. Nici minute nu mai am. Aşa că sună-mă tu mâine. Te pup."
01.02: "Nu pot să DORm. Ăsta e ultimul meu sms. Sper să mă suni. Mi-e DOR deja de tine."


(Ilustraţie: Ioana Pătraşcu)
Articolul anterior din rubrică
Toate articolele din rubrică
Articolul urmator din rubrică
0 comentarii

Spacer Spacer