12.12.2013
00.23: "DORmi?"
00.25: "DORm(are) pe capul meu şi parcă stau într-o ureche. E trecut de doişpe noaptea şi simt cum noi stăm spate-n spate. Parcă ne-am văzut ieri. Oh, stai, chiar ne-am văzut ieri! Totul era simplu şi frumos, soarele încă mai era pe cer, resturile de frunze pluteau în bătaia vântului şi amorezii veşnic amorezaţi se amorezau inDOoR(mitoare). Da..."
00.29: "Dar noi am decis să ne amorezăm outDOoR şi să ne desprindem de creanga-mamă. Dar nu în ideea de a ne simţi şi noi frunze şi de a ne căuta un loc din care să renaştem abia la primăvară, ci numai pentru a pluti... Ştiu că mereu ţi-ai DORit asta, să pluteşti în voie. Iată că s-a şi întâmplat. Parcă a fost ieri."
00.38: "Am AMORţit. A venit momentul în care schimb urechea. Te văd din nou. Mi-ai lipsit. Acum pluteşti în somn... Eşti un copil care ia in serios tot ce îi spun. Abia aştept să răsară soarele ca să-ţi pot şopti «bună dimineaţa!». Să ştii că o să te sun... La 7 jumătate, serios că o s-o fac!"
00.45: "Îmi pare rău dacă te-am trezit. Nu am vrut. ADORmi la loc. Somn uşor! Vise dulci, somn pufos! Să ştii că rămân fără sms-uri, că nu mi-am activat oferta cu alea nelimitate şi am consumat cam tot ce aveam. Nici minute nu mai am. Aşa că sună-mă tu mâine. Te pup."
01.02: "Nu pot să DORm. Ăsta e ultimul meu sms. Sper să mă suni. Mi-e DOR deja de tine."


(Ilustraţie: Ioana Pătraşcu)

0 comentarii

Publicitate

Sus