20.03.2014
Grupul de iniţiativă Serpentine Series Project va derula, în perioada 25 martie - 11 aprilie 2014, campania Trăieşte Iubeşte Creează, pentru conştientizarea şi sensibilizarea publicului cu privire la importanţa pe care o are un mod de exprimare liber şi creativ în dezvoltarea armonioasă a fiecăruia dintre noi. În cadrul campaniei, 12 artişti români vor împărtăşi publicului prin scurte interviuri propriile lor experienţe ale bucuriei de a trăi cu artă şi micile plăceri ascunse care dau artiştilor acel "joie de vivre".


Pe parcursul celor trei săptămâni, fiecare "Artist al zilei" va fi descoperit prin intermediul intervenţiilor sale din emisiunea "Guerrilla Logout" de la Radio Guerrilla şi în creaţiile vizuale ale fotografului Vlad Bîrdu, care îl va prezenta în ipostaze noi, diferite de cele cu care este obişnuit publicul.

Realizată în parteneriat cu Atelierul de fotografie clasică Allkimik, Trăieşte Iubeşte Creează încurajează aprecierea actului artistic, dezvăluind latura umană a interpretului, modul său educat şi rafinat de a percepe estetica frumosului. Campania promovează în spaţiul public expresii ale bucuriei de a trăi cu artă, pornind de la ideea că cei mai apropiaţi de această zonă de exprimare sunt artiştii, oamenii care interpretează, creează, care au exerciţiul îmbinării trăirilor personale cu emoţiile artistice.


SSP este un grup de iniţiativă creat în cadrul asociaţiei culturale Graphis122 ce reuneşte nume importante din sfera artistică românească interesate să exploreze şi să îmbine diverse forme de exprimare - dans, teatru, muzică, arte plastice, audio-video, modă. Având un criteriu de selecţie riguros, SSP este o platformă de creaţie ce realizează pe lângă producţii video şi spectacole, expoziţii, concerte, lansări sau fashion events.

Partener principal al campaniei: Allkimik www.allkimik.com // www.facebook.com/allkimik
Parteneri media ai campaniei: Cooperativa Urbana, BlitzTV, Sursa Zilei, BeWhere!, LiterNet.ro.

0 comentarii

Publicitate

Sus