02.04.2014
Graficianul Alexandru Ciubotariu, cunoscut şi ca Ciubi sau Pisica Pătrată, este Artistul zilei prezentat de Serpentine Series Project în cadrul campaniei Trăieşte Iubeşte Creeză.
 
Având un portofoliu consistent de lucrări grafice,  artistul plastic ale cărui benzi desenate au fost publicate în numeroase reviste din ţară şi din străinătate, vorbeşte despre experienţele personale trăite prin intermediul artei.
 
"Bucuria artiştilor de a trăi este de fapt modul în care trăiesc artiştii totul. Pentru mulţi nu există o diferenţă între viaţa lor şi munca lor. Cred că această combinaţie dă acel joie de vivre", spune Alexandru Ciubotariu. Pentru el, bucuria pe care o trăieşte prin artă înseamnă "cufundarea profundă în gânduri şi trăiri ce trebuie accesate pentru a realiza lucrarea propusă. Este o bucurie sinceră şi unul din puţinele momente de trăire adevărată".
 
 
Alexandru Ciubotariu se bucură de timpul liber alături de familie şi mărturiseşte că  sportul ocupă, de asemenea, un loc important în viaţa sa. Pentru a fi mai creativ consideră că este important ca fiecare dintre noi să avem un hobby. "Fiecare ar trebui să aibă o astfel de pasiune, pentru că deşi poate fi şi o slăbiciune este o completare a personalităţii noastre", adaugă artistul.
 
În perioada 25 martie - 11 aprilie 2014, campania Trăieşte Iubeşte Creează iniţiată de grupul Serpentine Series Project prezintă 12 artişti români care vor împărtăşi publicului prin scurte interviuri propriile lor experienţe ale bucuriei de a trăi cu artă şi micile plăceri ascunse care dau artiştilor acel "joie de vivre".


Foto: Vlad Bîrdu
Styling: Ema Baniţă
Machiaj: Irina Căjvăneanu
Mulţumim Allkimik şi Emilian Ciobanu
 
www.ssproject.ro
www.facebook.com/serpentineseriesproject

0 comentarii

Publicitate

Sus