04.04.2014
Artistul zilei prezentat astăzi de Serpentine Series Project în cadrul campaniei Trăieşte Iubeşte Creează este scenografa Iuliana Vîlsan, care vorbeşte despre artă şi bucuria de a trăi, prin prisma experienţelor sale personale.
 
"Artiştii au fost întotdeauna cei care au împins limitele dincolo de ce ne este dat să trăim şi să experimentam, dincolo de logic sau explicabil. Bucuria pe care o trăiesc prin artă este forma sublimă de evadare, de eliberare, de limpezire, de claritate, de natural, de firesc, de senin. Între facturi, trasee şi tranşee cotidiene există o îmbâcseală care nu te lasă să fii acolo. Când m-am scufundat în Mediterană prima oară, m-am pierdut de instructor pentru ca am plecat după un peşte galben superb. Asta e o senzaţie echivalentă. Altfel nu ştiu să o exprim", ne-a mărturisit scenografa.
 
 
Spune că omul Iuliana Vîlsan se bucură de viaţă când are şi când vede în jur oameni sănătoşi, când familia este bine, când se joacă împreună cu nepoţii, când doarme cu pisica sau când râde cu prietenii şi când reuşeşte să descopere detalii, lucruri mici din care creează noi lumi, când ajută oamenii să viseze. "Sunt mai creativă când mă simt iubită", ne-a destăinuit artista.
 
Campania Trăieşte Iubeşte Creează este o iniţiativă a Serpentine Series Project, un grup creat în cadrul asociaţiei culturale Graphis122 ce reuneşte nume importante din sfera artistică românească interesate să exploreze şi să îmbine diverse forme de exprimare - dans, teatru, muzică, arte plastice, audio-video, modă.

 
Foto: Vlad Bîrdu
Styling: Ema Baniţă
Bluză: Aer Wear
Machiaj: Betty Făcăianu
Coafură: Salon Fason
Mulţumim Allkimik şi Emilian Ciobanu
 
www.ssproject.ro
www.facebook.com/serpentineseriesproject

0 comentarii

Publicitate

Sus