10.04.2014
Artistul zilei prezentat astăzi de Serpentine Series Project este designerul de bijuterii Carla Szabo, care ne vorbeşte cu această ocazie despre autenticitate, inspiraţie, despre omul dincolo de talentul cu care îşi cucereşte publicul, despre bucuria artiştilor de a trăi.

"Artiştii sunt "racordaţi" la energia creatoare, în esenţa ei o energie aducătoare de viaţă. Arta îţi dă libertatea de a fi autentic, sincer în a trăi, prin formele fluide sau organice, mai departe de structurile rigide, concrete, care au ca sursă mentalul aflat în căutare de profit. Pe de altă parte, joie de vivre este o caracteristică a omului şi nu a artistului, adică a omului din spatele talentului său. Artistul este un canal pentru energia numită inspiraţie, manifestată în funcţie de domeniul de exprimare ales. Manifestarea acesteia filtrată de omul receptor poate deveni pozitivă sau negativă, în funcţie de bagajul informaţional şi emoţional al fiecărui artist în parte", spune Carla Szabo.
 
Este inspirată în creaţiile sale de "liniştea interioară atunci când omul din spatele talentului tace".
 
 
Carla Szabo a început să creeze bijuterii din 2004. Este unul din primii designeri de bijuterie care a introdus pe piaţa autohtonă lucrări conceptuale din materiale alternative, cu forme şi funcţionalităţi multiple. Datorită direcţiei conceptuale şi tehnicilor folosite în bijuteria sa, cei mai cunoscuţi designeri de modă români i-au solicitat contribuţia în colecţiile lor.
 
În perioada 25 martie - 11 aprilie 2014, campania Trăieşte Iubeşte Creează iniţiată de grupul Serpentine Series Project prezintă 12 artişti români care vor împărtăşi publicului prin scurte interviuri propriile lor experienţe ale bucuriei de a trăi cu artă şi micile plăceri ascunse care dau artiştilor acel "joie de vivre".
 
 
Foto: Vlad Bîrdu
Styling: Ema Baniţă
Machiaj: Irina Căjvăneanu
Coafură: Salon Fason
Scaun: Intro Design
Mulţumim Allkimik şi Emilian Ciobanu
 
www.ssproject.ro
www.facebook.com/serpentineseriesproject

0 comentarii

Publicitate

Sus