28.09.2014
Sunt Mihaela Noroc şi atunci când nu sunt cu rucsacul în spate, haihui prin lume, locuiesc în Bucureşti.

Iubesc călătoriile şi am vizitat până acum mai mult de 60 de ţări, împreună cu aparatul meu de fotografiat. Îmi plac bulevardele moderne din Tokyo, plajele din Rio, viaţa de noapte din Columbia, dar şi comunităţile izolate, unde localnicii locuiesc ca acum 200 de ani iar eu pot dormi în casele lor tradiţionale.


Vreau să intâlnesc oameni diverşi, să pătrund dincolo de suprafaţă, să le descopăr latura autentică şi sinceră, ca s-o fotografiez.
 
În ultimii ani am muncit în alte domenii, ca să pot strânge nişte bani şi să încep proiectul vieţii mele: Atlasul Frumuseţii. În urmă cu mai bine de 13 luni am început o călătorie în jurul lumii. Până acum am vizitat peste 30 de ţări cu proiectul meu, fotografiind sute de femei diverse, aflate în mediul în care trăiesc.

Dar ăsta e doar începutul. Dorinţa mea e să continui pentru mulţi ani şi să studiez frumuseţea feminină în cele mai multe ţări ale planetei, făcând din acest Atlas un proiect cunoscut în toată lumea.
 
În viziunea mea frumuseţea înseamnă să-ţi păstrezi originile şi cultura. Să fii tu însuţi, natural, sincer şi particular, nu neapărat având mărimi standard sau fiind în pas cu tendinţele modei.
 
Ăsta e mesajul pe care vreau să-l transmit ca fotograf şi sper ca imaginile pe care le creez să inspire cât mai mulţi oameni.

Mihaela Noroc Photography (facebook)

>> Găsiţi aici fotografiile Mihaelei Noroc publicate la LiterNet.

0 comentarii

Publicitate

Sus