15.01.2015
Ascultaţi din albumul Undercover două piese cu Sorin Romanescu şi Alex Man:

"All the Blues" (7,53 Mb)
"All the Things You Are" (7,05 Mb)


A&A Records şi Fundaţia Muzza vă prezintă un album de excepţie: UNDERCOVER. Un material audio unde chitariştii SORIN ROMANESCU şi ALEX MAN ne încântă cu piese clasice de jazz marca Miles Davis, Django Reinhardt, Sonny Rollins sau Kaper &Washington interpretate într-o maniera proprie unui duo guitar perfect. Înregistrarea a fost făcută în Cover Club din Făgăraş sub bagheta maestrului de sunet Mihai Ninu.

"Titlul acestui album este un joc de cuvinte care conţine numele clubului de jazz unde a fost înregistrat materialul, Cover Club din Făgăraş. Este un album pe care îl doresc de foarte mult timp dată fiind prietenia de 15 ani care mă leagă de Alex Man. Îi mulţumim lui Mihai Ninu care de la "butoane" a fost al treilea om în echipă ăi care a făcut posibilă păstrarea fidelă a concertului în memoria digitală." (Sorin Romanescu)

"Discul/înregistrarea cuplului Man-Romanescu (Virtuoso Guitar Duo) mi-a stârnit o poftă pe care nu sunt sigur că ascultătorii de jazz de pe la noi o mai au." (Aron Biro)

"Alături de Sorin Romanescu, ce se distanţează notoriu în fruntea chitariştilor români, poate din toate timpurile (vezi şi amintirea cutremurătoare a lui Radu Goldiş!) am descoperit o nouă minunăţie ce mi-a uns sufletul: Alexandru Man, târgumureşanul cu digitaţie şi timbru instrumental pe chitara sa mai puţin notorie ca instrument, dar care mi-a oprit deseori suflul respiraţiei şi care îţi va reveni la normal, abia când voi avea şansa să-l reascult. Afirm cu tărie că este duoul chitaristic cel mai reuşit şi strălucit din istoria Jazz-ului românesc. Bravo! cu B mare!" (Dr. Ion Pitty Vintilă)

Tracklist:

1. All the Blues
2.All the Things You Are
3.Estate
4.On Green Dolphin Street
5.Softly as In a Morning Sunrise
6.Bernie's Tune
7.Nuage
8.Oleo
9.Sunny.

0 comentarii

Publicitate

Sus