16.05.2015
Dragilor, râvnesc la o carte bună cu cowboys, în sensul larg al expresiei. În acest moment, orice cowboy sau băiat de ţară m-ar putea face fericită.

Mi-ar plăcea să citesc o carte care să semene ca stil şi naraţiune cu The Kite Runner. Până acum am citit The Kite Runner de cinci ori şi simt nevoia unei schimbări.

Aş vrea să citesc povestea unei femei care la 50 de ani se decide să o ia de la capăt şi, după un şir de întâmplări care o vor marca pozitiv, reuşeşte să-şi refacă viaţa.

Numele meu este Elvis #booklover şi caut ficţiune originală cu super eroi în vederea documentării pentru propriul meu roman.

Aş fi încântat să citesc un thriller despre o crimă macabră, în care nu sunt menţionaţi nici inspectori de poliţie şi nici detectivi particulari, şi în care relatarea este redată fidel, la nivel psihologic, din punctul de vedere al unui criminal decepţionat de barbarismul maselor. Puteţi să-mi spuneţi Jeremy.

Vreau să citesc o carte despre jocul (sau jocurile) de tenis.

Oferă cineva o recomandare de carte despre succesul în afaceri, însă ceva autentic, cu sfaturi şi instrumente practice care s-au dovedit eficace, cu strategii explicate în detaliu, bazată pe studii, etc.

Bună seara tuturor iubitorilor de literatură de orice fel! Momentan nu sunt în căutarea unei recomandări, dar aş vrea să vă ofer una din toată inima: se numeşte Necunoscutul din Dormitor şi e scrisă de Solange Lovespent. Poate fi comandată în format electronic pe Amazon Kindle Shorts!!! Iată şi povestea, în câteva cuvinte: Isabel, o tânără şi frumoasă avocată din Orange County, hotărăşte să facă o călătorie în jurul lumii. Ajunge în India şi, impresionată de disponibilitatea emoţională a localnicilor, hotărăşte să se convertească. În mod cu totul neaşteptat, întâlneşte un bărbat care se dovedeşte a fi...

am nevoie de ajutor caut această povestire despre un tip care ajunge la o recepţie împreună cu prietenul ei şi cred că se îndrăgosteşte de un tip orb sau care în orice caz poartă ochelari de soare probabil pentru a ascunde o cicatrice înfiorătoare sau ceva de genul asta. dacă aveţi idee vă rog contactaţi-mă.

aş vrea să citesc o carte precum Sophie's world sau Sophie's choice. Sophie

Vreau realism contemporan, însă autentic -- ca cel inventat de Flaubert şi perfecţionat de Woolf.

Pentru fiica mea, caut un text care să redea evenimentele biblice aşa cum s-au petrecut ele cu adevărat, şi NU cum sunt redate în Biblie. De preferinţă scris de un autor cu convingeri seculare.

Cu intenţia de a lărgi diversitatea lecturilor mele, v-aş ruga să-mi recomandaţi un scriitor asiatic foarte bun. Să-mi spuneţi de ce v-a plăcut în câteva cuvinte şi câte stele i-aţi da, însă fără dezvăluiri majore.

Aş vrea să citesc o carte minunată ca Maestrul şi Marguerita lui Bulgakov. Mulţumesc, Lila.

Îmi plac mult istorioarele erotice cu bărbaţi over the top, gen alpha-male super protector şi posesiv cu iubita lui, de care e îndrăgostit la nebunie şi deci un pic prea gelos. Până acum, Jessie din The Touch of a Man se potriveşte cel mai bine cu ce caut. Care credeţi că sunt cei mai OTT alpha males? Aştept sugestiile voastre, »Dark Rose«.

Apreciez povestirile învăluite într-o lumină pozitivă, în care să se întâmple lucruri neaşteptat de frumoase, care să înduioşeze şi să binedispună. Nu sunt interesată de genurile horror, dramă sau thriller. Nici comediile negre nu prea-mi plac. Sunt o persoană solară, care are nevoie de un mediu armonios, psihologic sănătos şi propice fericirii. Prea multă tragedie!

Salutare la toată lumea! Vreun romance bun cu doctori sau medici?

vreau romanul extraordinar. cunoaşteţi?

Caut o carte pe care am citit-o cu ceva vreme în urmă şi nu-mi aduc aminte exact titlul sau autorul. E despre o femeie care organizează o nuntă pentru o familie de vampiri înstărită. Ginerele se îndrăgosteşte de ea sau cel puţin aşa-i dă ei de înţeles, dar în timpul petrecerii naşul observă chimia ciudată dintre cei doi şi toată situaţia degenerează. O ceată de unchi şi cumetri îi urmăresc pe cei doi amorezaţi, însă în cele din urmă aceştia reuşesc să scape cu bine, fiind ajutaţi de mătuşa lui din partea mamei. Cartea se termină cu o explozie la castelul medieval al familiei de vampiri şi colectarea poliţei de asigurare. Fratele ginerelui este şi muzician. Ştie cineva despre ce vorbesc?

sugeraţi-mi un bengali SF de calitate, care să nu fie scris de jafar iqbal

Am de scris un fel de disertaţie pentru studiile mele superioare şi v-aş fi recunoscător dacă m-aţi ajuta. E vorba să aleg o temă dintr-un ziar sau revistă care să reflecte preferinţele mele, care apoi să fie dezvoltată într-o adevărată disertaţie. Interesul meu este să citesc un roman, fie în engleză sau în română. Aşa că mă ajută cineva?

Mamei mele îi plac romanele poliţiste scurte dar nu se descurcă cu calculatorul. Cum poate să facă?

orice interracial, dental porn, golden showers

Caut o carte care să discute dependenţa dintr-o perspectivă echilibrată, să includă deci şi aspectele favorabile legate de dependenţă şi tot ceea ce înseamnă aceasta. Asemenea dezbateri exhaustive lipsesc total din dialogul public.

Am 65 de ani şi aş dori o recomandare de carte. Ceva care să mă aducă la zi cu noile descoperiri tehnologice. Nimic prea complicat sau academic, vreau doar să-mi formez o idee.

Am chef să citesc o carte din seria Bathroom Reader Institute dar nu găsesc niciuna care să mă satisfacă, dacă înţelegeţi ce vreau să spun. Poate nu caut eu unde trebuie?

Caut povestiri fantastice despre lumi unde nu există moarte. În care moartea nu e nici măcar pomenită. Mi s-a spus că genul ăsta de cărţi ajută.

Am nevoie de o carte despre etichetă şi bune maniere în mediul de afaceri. Lucrez cu femei şi una dintre ele în mod special are un miros femeiesc *groaznic*. E aşa de *leşinător* încât intru în panică şi-mi vine să vărs. Cum ar trebui să procedez, dacă se poate? Poate o carte care să explice cum să-ţi raportezi angajatorul pentru fraudă? Presupun că mă vor da afară. Nu înţeleg de ce trebuie să sufăr *eu* din moment ce *ei* sunt de vină? Nici nu mai vreau să lucrez aici dar trebuie să-mi protejez veniturile până când găsesc job în altă parte. Btw, e *absolut* legal să faci download de conţinut pentru adulţi într-un loc public atât timp cât nu *deschizi* fişierul.

Îmi place naraţiunea scrisă pe un ton sec, suficient de sarcastică, de modernă, care nu manifestă afecţiune pentru propriile personaje, dimpotrivă le mută dintr-un loc în altul fără nicio consideraţie faţă de sentimentele şi năzuinţele acestora, aşa cum se întâmplă şi în realitate.

caut zen şi mindfulness, metodă rapidă

Aş vrea să citesc din nou, însă nu sunt sigur dacă să încep cu ficţiune sau non-ficţiune. Prima mi se pare mai antrenantă, cea de-a doua mai utilă. De preferat ceva ce n-a citit toată lumea - mai degrabă vintage decât trendy, dacă ştiţi - deci o lectură mai specială, pe care s-o pot menţiona în orice tip de conversaţie.

Recomandaţi vreo carte în franceză?

0 comentarii

Publicitate

Sus