17.03.2016
Ascultaţi două piese din repertoriul formaţiei Wooldozer:

"Heavy Matter" (3,66 Mb)
"No Snow for the Northern Man" (6,65 Mb)

(în perioada 1 octombrie 2015 - 1 aprilie 2016, curatorul acestei rubrici este Robert Csongrádi)

Membrii: Vladimir - voce; Ervin - chitară solo; Andrei - chitară ritm; Andrei - bass; Eusebiu - tobe.

Despre Wooldozer

Sunt cinci prieteni din cinci colţuri diferite ale ţării care s-au întâlnit în Bucureşti cu un singur scop - de a face muzică. Wooldozer a luat foc ca o idee între colegi muzicieni de a cânta de dragul riff-urilor, pentru prieteni, pentru distracţie, pentru o bere şi timp liber petrecut spiritual cum trebuie. Deoarece suntem pasionaţi de mult timp de acest subgen al rock-ului, ciudat şi heavy, îmbibat cu alcool şi afumat până la obscur, cu rădăcini în blues şi hard rock-ul anilor '70, plin de fuzz şi cunoscut mai apoi sub apelativul de stoner rock, am hotărât să închegăm jam-uri instrumentale ce ne-au dus mai departe decât am fi sperat, făcând din Wooldozer o trupă care e dedicată acum spre a transmite celor din jurul nostru ce se întâmplă când atingi ce ne leagă de fapt pe toţi înăuntru, sentimentul organic, analogic şi universal al muzicii şi ritmului.

Acele jam-uri s-au materializat în aprilie 2014 în primul nostru efort muzical, lansat sub formă de EP de 4 piese, intitulat First Dig (the demos).

2015 e anul în care am descoperit complet arbitrar Vocea pe care o căutam pentru a ne împlini sunetul, am schimbat titulatura de la formaţie sentimental-instrumentală adăugând prefixul 'vocal -', am închis uşa după noi la atelier şi nu numai că vom ieşi mai puternici şi mai amplificaţi, ci - sperăm noi - cu un album solid, periculos şi sexy, ca un cuţit în mâna unei regine venusiene horny.

Pentru că sunetului îi este menit să călătorească, noi ne vom face datoria să cântăm îndeajuns de tare şi de puternic încât să vă ducă oriunde aveţi nevoie să fiţi, pasageri împreună cu noi în călătoria noastră sonică.

Discografie: First Dig: The Demos EP (2014)

Links: wooldozer.bandcamp / facebook/wooldozer / youtube / soundcloud/wooldozer / instagram/wooldozer / twitter/WooldozerBand

0 comentarii

Publicitate

Sus