18.10.2016
Când trece pragul, îi zâmbeşte, se ridică un pic pe vârfuri, şi-l îmbrăţişează. Se descalţă din mers şi, cât închide el uşa, îşi scoate şi-şi aruncă pe un scaun fusta şi bluza pline de praf şi de transpiraţie de la canicula de-afară.

În casă e plăcut, storurile de lemn ţin umbră când bate soarele, iar ferestrele deschise aduc o permanentă adiere de aer proaspăt dinspre grădină. E bucuroasă să-şi lase pielea să respire. Ca-ntotdeauna, el o priveşte la început detaşat, ca pe o operă de artă. Într-adevăr, frumuseţea ei e statuară. Are un corp cu rotunjimi de tânără femeie, dar foarte atletic, fără nici un cerculeţ de grăsime, fără nici un pliu de piele lăsată. Nu-i de mirare că se simte bine în pielea ei şi că se plimbă fără grijă complet goală prin casă.

Felul ei de a sta drept îi pune în evidenţă sânii mici şi rotunzi, care aproape că n-au nevoie de sutien, cu sfârcuri tari, puţin obraznice. Rasă cum e între picioare, aşezată când turceşte, când cu un genunchi sub ea şi altul la piept, îşi lasă cu naturaleţe la vedere vulva cu labii uşor încreţite şi mai închise la culoare, asemănătoare interiorului unei scoici.

El se apropie încet de ea. Ea rămâne pe loc, aplecându-se încet, până ce-l atinge cu sânii. Îşi înlănţuie trupurile cu mâinile. Gurile lor se caută. Când se găsesc, se lipesc una de alta, făcând schimb de umori, anticipând împreunarea ce va urma.

După o vreme, el e primul care slăbeşte îmbrăţişarea. Cei doi se desprind lent unul de altul. El se duce la bucătărie, de unde se aude uşa frigiderului deschizându-se, apoi închizându-se la loc. Revine cu două pahare cu vin alb bine răcit. Paharele sunt aburite. Îi întinde unul tinerei femei, care nu s-a clintit de unde o lăsase. Ciocnesc, după care se sărută din nou. Apoi duc paharele la buze. "Ai avut o zi grea?" "Nu." "Dar tu?" "M-am descurcat."

Ea se uită zâmbind spre prosopul din jurul şalelor bărbatului. E împins pe dedesubt de penisul lui excitat. Îi apucă prosopul cu amândouă mâinile, îl desface ca pe o cortină. Eliberat de apăsarea prosopului, penisul întărit al bărbatului se curbează în sus cam la patruzeci şi cinci de grade. Ea dă drumul prosopului, care cade la picioarele lor.

"Facem o baie?", întreabă bărbatul. Ea dă din cap în semn că da. Cei doi pleacă spre baie ţinându-se pe după talie. Bărbatul dă drumul la apă, după care amândoi intră în cadă, el primul, ea după el, aşezându-se cu spatele la el. El o stropeşte mai întâi pe ea cu duşul, trecându-l apoi şi peste el. Îşi săpuneşte bine mâinile, lasă săpunul jos, şi îşi trece mâinile înspumate mai întâi pe spatele ei. Se apleacă apoi peste umerii ei, şi o săpuneşte pe sâni, pe burtă şi pe picioare. Îşi mişcă palmele circular, ca şi cum ar mângâia-o, de fapt mai apăsat, ca şi cum ar masa-o. Ajuns pe partea interioară a coapselor, degetele i se opresc o vreme pe muntele lui Venus, pătrund apoi fugitiv de-a latul printre labii. Ea se roteşte atunci încet până ajunge cu faţa la el. Îl priveşte adânc în ochi, după care-l împinge delicat în jos, făcându-l să stea întins pe spate, acoperit cu apă, doar cu capul în afară. El îi mângâie sânii, ţinându-i în mână ca-ntr-o cupă, apoi desenând mici cercuri cu arătătorul în jurul sfârcurilor, apucându-le delicat între arătător şi degetul mare. Ea se întinde pe el, sărutându-l. Stau o vreme aşa, până ce apa care curge din robinet ajunge să-i acopere pe amândoi. El închide atunci robinetul. Ea se ridică, aşezându-se călare pe el în aşa fel încât penisul lui o poate penetra. Ea-ncepe să-şi mişte ritmic şalele, introducându-şi penisul în vagin din ce în ce mai repede şi mai adânc. Controlându-se cât mai mult, stăpânindu-se, bărbatul ejaculează doar târziu. Simte o căldură plăcută care-i invadează corpul. Femeia se lipeşte atunci strâns de el, fără să se mai mişte. Trece un pic de timp, bărbatul crede că totul s-a sfârşit. Erecţia lui pare să înceapă să se încheie, când femeia are la rândul ei orgasm, e scuturată la început de o mică contracţie involuntară, apoi de o serie de alte contracţii din ce în ce mai puternice. Erecţia îi revine bărbatului la fel de intens ca la-nceput. Spasmele femeii se răresc apoi, până ce dispar complet. Femeia se întinde atunci din nou peste bărbat. Cei doi mai rămân aşa o vreme, după care femeia se ridică, cu apa şiroindu-i pe corp. El îi vede mâinile cu degetele încreţite de atâta stat în apă, şi i le sărută. Apoi se ridică, şi se întinde după prosop. Din spate, ea-l sărută la rândul ei, delicat, pe umăr, făcându-l să tresară.

(Bucureşti, octombrie 2016)

3 comentarii

  • o nelamurire
    barbu brailoiu, 18.10.2016, 08:25

    45 de grade... sigur? atata precizie!...absolut literara.

    • RE: o nelamurire
      Alexandru-, 18.10.2016, 12:56

      da, nu știu. oricum, mulțumesc pentru observație.

  • Imprecizie
    Belami, 18.10.2016, 20:42

    Nu ați citit cuvântul "cam", pesemne de asta singurul lucru care v-a atras atenția în text a fost un unghi geometric.


Publicitate

Sus