05.11.2016
Aerul iese din plămâni. Limbile se încolăcesc până blochează respiraţia. Gura se închide şi aburii ies pe nas cu tot cu muci. Muşchii se usucă, se prind de piele şi o trag până se rupe cu zgomot de puroi.
Sirop de vişine.

Oasele ies la suprafaţă. Unele se rup şi scot praf şi aşchii, îţi împung nervii şi te fac să strănuţi iar altele încep să se îngălbenească. De două ori pe zi, mai precis: dimineaţa exact după ce te-ai trezit şi seara, exact înainte să te culci, trebuie să-ţi bagi periuţa în rană şi să faci oasele alea să strălucească din nou.
Sirop de vişine.

Urechile se decojesc şi se lasă amabil găurite. Când urechile sunt pline de cercei putem trece la timpane. E posibil să simţi durere surdă şi
Sirop de vişine.

Când cana se umple cu sirop, gura se deschide, în sfârşit. După ce siropul este supt, pentru aromă poţi muşca din pahar. Mestecă şi clăteşte-ţi gura cu sirop de vişine. Simte-ţi gingiile cum se privesc în oglindă. Zahărul cicatrizează copilării şi ajută la combaterea diabetului. Sticla care cade rău la stomac se tratează cu smoală. Smoala care cade rău la stomac se tratează cu sirop de vişine, dar nu uitaţi să muşcaţi din pahar la final.
Pasta de dinţi se termină şi oasele se pot îngălbeni, chiar rupe. Dacă eşti în acest caz nefericită încearcă cusutul. Dacă eşti o persoană ocupată şi trebuie să ajungi repede la serviciu, foloseşte maşina de cusut. Degetarul se pune pe cap în loc de joben. Din noul joben îţi poţi lua, prin magie, aţă, ac şi -
Sirop de vişine.

Maşina de cusut se improvizează din resturile ruginite ale maşinii de tocat. Dacă vârful degetelor se înnegreşte, poţi să te dai cu ojă vişinie. Dacă părul ţi se albeşte poţi să te dai cu vopsea vişinie.
Maşina de cusut şi-a făcut deja treaba. Te doare capul de la joben? Ia-l de pe cap, e doar un degetar. Te doare în continuare capul? Durerea de cap se tratează cu plumb.
Sirop de vişine.

0 comentarii

Publicitate

Sus