20.04.2017
Laur, la mine în şifonier găseşti o rochie mov, un lanţ de mărgele şi un caiet. Să mă îmbrace în rochia aia. În caiet ai numerele de telefon de la pompe funebre, biserică, preot şi restaurant. Ai şi banii cu care să plăteşti. Hainele du-mi-le la biserica de pe Vişinului nr. 14. Du şi cărţile tot acolo. Ştiu că vii azi după şcoală să mă vezi. Am ales să vezi tu primul toate astea că eşti băiat mare acum. Dani o să fie supărată rău şi e bine să-i fii sprijin. Ţi-am lăsat şi ţie bani să-ţi mai iei ce mai ai tu nevoie. Mi-e greu şi mie şi e mai bine aşa. Vă iubesc pe toţi.
Maria, contabilă, 78

Am văzut deja ce are viaţa de oferit. Mulţumesc pentru tot.
Marin, student, 22

Domnule Preşedinte. Eu sunt un om singur. Am fost cerşetor de când m-a dat mama afară din casă la douăzeci de ani. Eu n-am pe cine să ajut. Dar aţi zis dumneavoastră când aţi venit aici în piaţă cu protestele în toamnă că viaţa oricărui român e importantă. Vă rog eu din suflet, nu mai lăsaţi străini la noi în ţară. E a noastră, nu a lor.
Necunoscut, boschetar, 37

Mă duc la tata.
Dani, elev, 18

Mi-am scos singură aparatele. Eu am murit mai demult. Măcar să trăiţi voi.
Iulia, dansatoare, 34

Pentru cine?
Ionel, actor, 38

Ana din data de 12.01.2002 te-am iubit cum n-am iubit pe nimeni. O să regret toată viaţa că te-am înşelat. O să te aştept.
Nelu, muncitor, 30

Mama, să nu te superi pe mine.
Filip, handicapat, 20

Eu nu mă potrivesc aici. Poate dacă mă năşteam peste 40 de ani era altceva.
Fifi, femeie-trans, 25

Mai bine aşa decât de foame.
Alex şi Achim copii, 16, 14

Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît. Eu nu l-am omorît.
Lucian, taximetrist, 45

Să nu vă îndepărtaţi niciodată de Dumnezeu.
Gheorghe, tatăl lui tata

Vă rog cine găseşte biletul ăsta să-l ducă la soţia mea. Am luat deja pastile şi nu ştiu când îşi vor face efectul. Nana, nu am mai putut. Ştiu că o să mă urăşti toată viaţa. Nu le spune copiilor că aşa s-a întâmplat. Las-i până se fac mari. Ai avut dreptate, mereu am fost egoist. Îmi pare rău. Mi-e frică de ce-i acolo. Te rog să mă uiţi repede. Eu n-am vrut niciodată să se î...
Dragoş, primar, 43

0 comentarii

Publicitate

Sus