25.01.2018
Mimi sare coarda. Sare coarda cât de sus poate şi mestecă şi gumă. Mestecă gumă şi face baloane uriaşe. Iar după ce guma-şi pierde gustu' Mimi lipeşte guma pe stâlpi sau o scuipă pe jos.
Mimi nu ştie să numere şi nici să citească dar se consolează cu gândul că va fi cea mai bună săritoare de coardă şi cea mai tare mestecătoare de gumă.
Mimi n-are părinţi sau vecini. Mimi are două pisici şi un căţel foarte drăguţ. Dar, câteodată o vizitează nişte tineri şi o întreabă cum se mai simte. Mimi mereu se uită ciudat la ei şi continuă să sară coarda.
Câteodată, când se plictiseşte se întinde pe iarba verde din curtea din faţa blocului şi se uită cum norii efectiv încremenesc. Se opresc din a mai călători şi parcă o aşteaptă. Mimi niciodată nu pleacă cu ei.


- E în comă, nu o să te audă niciodată. Probabil acum moare sau ceva. Are 74 de ani, e bătrână, era şi timpul... Încearcă să accepţi şi spune-i doctorului s-o deconecteze de la aparate, au trecut 3 săptămâni -


Mimi sare coarda. Sare coarda cât de sus poate şi mestecă gumă. Mimi nu ştie să numere, dar aude ceva şoptit undeva în spatele ei: "Are 74 de ani, e bătrână, era şi timpul"
Mimi sare coarda în continuare, sare coarda şi-şi dă seama că e cea mai bună săritoare de coardă şi cea mai tare mestecătoare de gumă.
Deci, Mimi?

Cui îi trebuie timp?

0 comentarii

Publicitate

Sus