15.03.2018
Ascultaţi două piese din EP-ul Allow al formaţiei The Different Class:

"Heat" (8,68 Mb)
"Lust" (8,32 Mb)


Anul 2018 va fi un an maraton pentru The Different Class. Va fi un an în care şi-au propus să scrie 30 de piese, din care vor alege conţinutul noului lor material discografic.

Va fi un drum lung, în care vor să întâlnească cât mai mulţi oameni, atât din ţară cât şi din străinătate, cu care să îşi împărtăşească muzica. Producţia nouă presupune şi un nou sound, o lărgire a orizonturilor sonice, păstrând groove-ul TDC. În vara lui 2017 l-au cunoscut pe Saşi, cu care au început o colaborare în calitate de producer, acesta aducând în proiect noi orchestrări şi aranjamente, precum şi o infuzie de influenţe trip-hop, dub, electronica, indie şi industrial. Totodată, trupa are colaborări cu unii dintre cei mai importanţi oameni de studio din zonă, Attila şi Alin.

"În acest an vrem să experimentăm cât mai mult pornind de la un core rock'n'roll, îmbrăcat în culorile instinctelor primare dar şi ale contemplării filosofice. Muzica noastră apare dintr-o nevoie de conectare nesatisfăcută, de dezinhibare şi ieşire din pasivitate, din dorinţa de a expune trăiri şi gânduri care altfel nu reuşesc să iasă la suprafaţă. Întotdeauna vrem să ajungem la oamenii care rezonează cu noi şi împreună cu aceştia să creăm energie, faţă în faţă, la concerte", ne-a povestit Cris Paul, vocalistul din The Different Class.

TDC este formată din Cris Paul (voce/chitară), Seian Scorobete (bas) şi Julia Kocis (tobe).


Heat este primul single de pe noul EP The Different Class, intitulat Allow, de pe care urmează să fie lansate gradual restul pieselor, pe parcursul primăverii.

"Heat e despre atracţie magnetică, despre încătuşarea de persoana ce te-a lovit ca un val şi ţi-a schimbat paradigma. Persoana aia complicată ce te umple de energie şi îţi dă scop în viaţă în timp ce te consuma pe dinăuntru. E filmul care îţi rulează instinctul la foc continuu şi te transformă în cea mai crudă versiune a ta. E despre lust, dorinţă şi pasiune neîmplinită." - Cris Paul, vocalistul din The Different Class.


Lust este al doilea release de pe viitorul EP al trupei - Allow. Acest EP este prima fază a campaniei #TDC3031, ce constă în lansarea a 30 de piese până la 31 decembrie 2018, parte din acestea pentru publicul larg, parte pentru fanii core TDC.

"Continuăm experimentul muzical şi avem o piesa nouă pentru oamenii ce deja ne îndrăgesc dar şi pentru cei ce încă nu ne-au descoperit. Vrem să ştim ce părere aveţi despre piesele noastre şi putem povesti mai multe cu voi pe pagina noastră de Facebook şi pe canalul de Youtube.", ne spune Cris Paul, vocalistul din The Different Class.


Facebook: facebook.com/DifferentClass
Youtube: youtube.com/user/tDifferentClass
Bandcamp: thedifferentclass.bandcamp.com
Soundcloud: soundcloud.com/the-different-class
Instagram: instagram.com/thedifferentclass/

0 comentarii

Publicitate

Sus