25.07.2019
Ascultaţi două piese din repertoriul formaţiei The Skywalkers:

"Come Join Me" (9,47 Mb)
"Butterfly" (11,9 Mb)

(în perioada 1 iunie - 31 august 2019, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)


Prezentare The Skywalkers

Componenţă:
Thea Marconi (voce, chitară)
Raul Iuga (chitară electrică)
Raluca Mandae (chitară bas)
Matei Marconi (tobe)

Despre noi

Suntem patru tineri pasionaţi şi creativi pe care muzica ne-a adus împreună.

Eu am primit invitaţie de a fi solista unei trupe de copii la vârsta de 9 ani. Acolo l-am cunoscut pe Raul cu care am cântat timp de un an în The Wizards.

În anul 2015, fratele meu Matei a venit şi a pus bazele secţiei ritmice într-o formulă nouă, care urma să devină The Skywalkers. Raluca ni s-a alăturat un an mai târziu la chitară bas, iar de atunci cântăm în această componenţă.

Repertoriul iniţial a fost format din cover-uri, însă nu am insistat prea mult pe direcţia respectivă. Am început să ne scriem propriile piese şi am testat reacţia publicului în concerte. Am primit multe încurajări şi asta ne-a dat încredere. Am continuat să facem muzică aşa cum simţim noi. Cred că muzica noastră e un rock în care adăugăm pop, soul şi funk în diferite concentraţii.

Între timp am participat la o serie de evenimente şi festivaluri, am cântat alături de nume mari ale scenei rock din ţară. Au fost momente speciale pe care le-am creat împreună cu publicul la Student Fest, Festivalul Artelor, GBOB, Gărâna Folk Fest, Open Stage Festival, Concert pentru Timişoara, Student Nation, Embargo Fest, Start the Art, Astfalt Art, etc.

În 2018 am lansat primul nostru album - The Way I Feel. Numele albumului l-am ales tocmai pentru a sublinia faptul că muzica pe care o scriem ne exprimă sentimentele, felul în care vedem şi simţim lumea din jur. Concertul de lansare a fost un moment special şi pentru că am reuşit să avem alături de noi, pe scenă, câţiva prieteni foarte dragi, cu care am colaborat şi care ne-au influenţat evoluţia muzicală în aceşti ani. A fost un mesaj de apreciere şi recunoştinţă pe care am dorit să-l transmitem invitaţilor noştri Amalia Gaiţă, MeeRah, Vlad Cotruş şi Răzvan Mărcuci.

Albumul este disponibil acum atât în format fizic cât şi digital, pe majoritatea platformelor de streaming.

Timpul petrecut în studio pentru înregistrarea şi producţia albumului a fost o experienţă foarte utilă pentru noi ca tineri muzicieni. Am învăţat multe şi abia aşteptăm să intrăm iarăşi în studio pentru că avem trei piese noi, pe care vrem să le înregistrăm şi să le lansăm în perioada următoare.

(Thea)


Dinscografie: 
The Way I Feel (CD) - 2018 -
https://skywalkers.bandcamp.com/
Land for Mind to Play (ft Amalia Gaiţă) - 2018


Website: www.skywalkers.ro
YouTube: https://www.youtube.com/c/TheSkywalkers
Facebook: https://www.facebook.com/TheSkywalkersBand/
Instagram: https://www.instagram.com/theskywalkersband/

0 comentarii

Publicitate

Sus