19.12.2019
Ascultaţi în interpretarea formaţiei L.O.S.T.:

"Heed the Call" (5,3 Mb)
"World War Cup" (4,6 Mb)

(în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2019, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)


Despre L.O.S.T.

Având membri cu o experienţă îndelungată în scena românească, de peste 20 ani, ce a cuprins, printre altele, numeroase premii la festivaluri, apariţii radio-tv precum şi 4 albume înregistrate anterior cu Abigail, Cronos, Dies Irae şi Warganism, trupa bucureşteană L.O.S.T. a avut un impact rapid în underground, toate concertele fiind foarte reuşite şi cu un nucleu de fani devotaţi în continuă creştere.

Formaţia L.O.S.T a luat fiinţă în martie 2004, după una din repetiţiile formaţiei Abigail în care activau în acel moment trei dintre membri (Vlad, Dragoş, George). După scurt timp, BB Hanneman, de asemenea fost coleg cu cei trei, se alătură trupei. Din acel moment, componenţa a fost următoarea: BB Hanneman - chitară, voce (ex Adrenaline, Cronos, Abigail, Icon of Sin, Magma), Vlad Buşcă - bass, voce (ex Abigail, Tornado, Cronos), Dragoş Hălmagi - keyb (ex Abigail), George Angel Tudor - tobe (ex Abigail, Dust).

Începând cu luna septembrie 2006 se alătură trupei Dorin Costea, un baterist ce a mai cântat în trupe ca Kendo, Brainstrip şi Deadeye Dick. Postul de baterist a fost ocupat din 2011 de Victor Stoica (ex Dies Irae / Warganism) şi din 2015 de Mihai Tănăsescu (ex Kratos, Avskild, Deviant, Shesdead) şi Alex "Gomez" Dăscăloiu (9.7 Richter, ex Gothic, Tiarra, An Theos), iar ca si cel de-al doilea chitarist au fost cooptaţi, pe rând, Daniel Tudosie în 2011 (ex Spectral), Victor Mănescu în 2013 (Armies Of Enlil, ex-Avatar), Damian Batista în 2015 (ex Mutilation Death, Nemesis) şi Adrian Dumitrescu (Icon of Sin) în 2012/2015-prezent.

Cu ocazia concertului de debut din Club A din 5 noiembrie 2004 a fost prezentat şi primul cd promo, în condiţii calitative şi de prezentare deosebite. Materialul se intitulează Ziua ce vine şi cuprinde 2 melodii (Ziua ce vine şi Last Breath), înregistrate în studioul Recreate Records din Bucureşti în perioada octombrie-noiembrie 2004. Sesiunea de înregistrări a cuprins un total de 5 piese, care au fost editate de Meta4 Productions pe un MCD intitulat Last Breath lansat oficial pe data de 4 martie 2005, şi distribuit în toată reţeaua naţională de magazine.

L.O.S.T. a lansat albumul Remains of Pain în data de 4 decembrie 2010, produs de Răzvan Alexandru (Abigail), înregistrat în mai multe spaţii (printre care Musitech Production Studios şi Taine Multimedia Studio), mixat la Moon Studio şi masterizat de Alan Douches la West West Side Music, New York, inginer ce a mai lucrat cu Six Feet Under, Hatebreed, Cattle Decapitation, Cannibal Corpse, Kataklysm şi mulţi alţii.

Formaţia a mai susţinut concerte de-a lungul anilor împreună cu trupe ca Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, SepticFlesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom, Hammerfall, Moonspell, Lake of Tears, Hypocrisy, Amorphis, Cannibal Corpse, Arcturus, Annihilator sau Coroner.

Cel mai nou produs discografic este un album live (o premieră pentru scena românească), L.O.S.T. Live at Metalhead Meeting, lansat în luna februarie 2014 şi promovat printr-o serie de concerte în Romania şi Bulgaria, astfel aniversând şi 10 ani de activitate ai trupei.

În luna iulie 2016 trupa a lansat un nou single si video, World War Cup, melodie de pe coloana sonoră a scurtmetrajului animat cu acelaşi titlu, iar în octombrie 2016 a participat cu melodia Heed the Call la albumul Back to Life - A Tribute to Goodbye to Gravity.

În luna octombrie 2019 L.O.S.T. a participat la o sesiune live a proiectului international AmpsOnAir, unde s-au filmat şi înregistrat multitrack două melodii, prima (Rise) fiind lansata în luna decembrie 2019.


Band contact:
[email protected]
https://lost.lnk.to/ThisIsLOST
https://www.facebook.com/wearelost
https://www.instagram.com/we.are.l.o.s.t/

0 comentarii

Publicitate

Sus