18.01.2020
E pentru prima oară când pun pe foaie realizările anului ce a trecut. Cu siguranţă e un exerciţiu care merită făcut: îţi oferă cu totul altă perspectivă.

Prin urmare, 2019! Un an cu de toate: cu fericiri, cu dezamăgiri, cu bucurii, cu multe lecţii de învăţat şi învăţate.

A început cu o premieră la Teatrul Naţional din Bucureşti, unde am lucrat la costumele unui spectacol regizat de Ion Caramitru, a urmat o colaborare frumoasă cu Teatrul Naţional din Sibiu Radu Stanca, unde am semnat costumele spectacolului Steaua fără nume, în regia lui Florin Coşuleţ. Între aceste două colaborări, în plan personal, am avut o pierdere în familie, dar în acelaşi timp şi un nou venit, fapte ce mă duc cu gândul la melodia lui Bălănescu "Life and death" după Maria Tănase care spunea atât de frumos "Unul naşte, altul moare".


Tot la începutul anului 2019 m-am alăturat celor de la The Room Showroom, un magazin minunat lângă Ateneul Român, unde găseşti hainele multor designeri români din Bucureşti, dar şi din multe alte oraşe din ţară. Împreună cu cei de la Molecule F şi OLX am luat parte la un proiect care m-a solicitat creativ foarte frumos, după principiul "reusing"/"recycle" şi împreună cu încă patru designeri am conceput o colecţie capsulă plecând de la această temă.

În vară am lucrat la două spectacole de teatru, la Iarna la Unteatru şi Iona la Teatrul Dramaturgilor Români, am lansat minunatele bluze cu mesaje amuzante pentru mămici şi nu numai, împreună cu Aylin Cadîr, am văzut artă la Bienala de la Veneţia, am mers pentru prima oară în Delta Dunării, de care m-am îndrăgostit iremediabil, am acceptat împreună cu soţul meu, Lari, să facem un pictorial care a ajuns să fie coperta revistei Tango.

Sfârşitul anului 2019 m-a prins lucrând la trei colecţii, două capsulă - dintre care una am lansat-o la sfârşit de decembrie; o colecţie pentru femei şi bărbaţi pe care o promovez cu toată căldura pentru că, în primul rând, chiar e foarte călduroasă şi cel mai important e că a pornit de la necesităţile mele şi ale lui Lari şi sunt elementele cheie din garderoba noastră.

Şi cel mai important: am organizat primul Sample Sale la atelier, care a fost un succes şi care mi-a dat curaj să le mai propun clientelor mele (şi clienţilor!) mai multe evenimente de acest gen.

În concluzie, 2019 = un an al acumulării şi al maturizării.
La mulţi ani, 2020! Să ne auzim de bine!

*
Aşteptăm topurile amintirilor voastre din anul 2019 în word, cu diacritice, pe adresa [email protected], până pe 25 ianuarie 2020. Mai multe detalii despre acest fel de top aici, într-o invitaţie făcută în 2008, dar rămasă încă valabilă. (Redacţia LiterNet)

0 comentarii

Rubricile categoriei

Topuri & Retrospective

Publicitate

Sus