05.03.2005
  Cartea: Să cunoşti o femeie... pare atît de simplu, dar Amos Oz, un virtuoz al sentimentelor, te convinge în romanul său că numai iubirea este singura cale autentică de a cunoaşte. O seducătoare şi fascinantă pledoarie pentru dragoste, înţelegere şi compasiune într-un limbaj simplu care îţi relevă adevărurile esenţiale ale existenţei (Ioana Drăgan)
Citeşte Să cunoşti o femeie o cronică a volumului omonim de Amos Oz.


  Starul: Katie Holmes - Un zîmbet cuceritor şi o actriţă în ascensiune sau între Dawson's Creek şi Pieces of April, via Wonder Boys (Leslie Goober)
Citeşte întregul articol...


  Aventuri cu sex: Celebrităţile nu trebuie să se dea peste cap pentru a ne atrage atenţia. Uneori, e suficient doar să iasă pe stradă. Alteori însă, cu sau fără voia lor, ne ajung la urechi aventurile lor sexuale - iar în acele momente, atenţia noastră este cea dată peste cap. (Mihai Chirilov)
Citeşte întregul articol...


  Salata: Chirilov îţi zice despre cărţi pe limba ta. Fără fiţe, fără prea multe paranteze, doar cîteva cuvinte care să te lase să îţi alegi cartea. Cum să nu îl laşi să îţi recomande? (Mihai Chirilov)
Citeşte întregul articol...


  Muzica: Pentru cine bag CD-ul? Pentru "mission"-ari, pentru cine promite şi nu se ţine de cuvînt, dar şi pentru cine n-a auzit de Pet Shop Boys-ii Spaniei. (Mihai Chirilov)
Citeşte întregul articol...


  Festivalul: Cînd A vine de la Avort, iar Î - de la însămînţare, aproape că le dai dreptate celor care au numit ediţia din acest an a Festivalului de la Veneţia drept una "genitală". (Mihai Chirilov)
Citeşte întregul articol...


  Prim-planul: Paul Bettany - Omul care ne lămureşte de ce actoria e ca sexul (Mihai Chirilov)
Citeşte întregul articol...


  Cel mai tare din parcare: Dacă piaţa de carte ar fi un cod, romanele lui Brown - Codul Da Vinci şi Îngeri şi demoni (ambele apărute la RAO) - l-au spart deja. (Mihai Chirilov)
Citeşte întregul articol...


Notă: Aceste articole sînt preluate din numărul pe noiembrie 2004 al Revistei Cosmopolitan.

0 comentarii

Publicitate

Sus