23.04.2020
Ascultaţi două piese din repertoriul formaţiei Punkarta:

"Schimbă-te" (12 Mb)
"Lasă-mă" (8,44 Mb)

(în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2020, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Despre Punkarta

Ideea proiectului Punkarta a pornit la Bistriţa în 2017, atunci când s-au întâlnit pe aceeaşi scenă The EMP, Fentăm Terra şi Trupa 7 Paşi. Mihail Petruţ (bateristul de la Trupa 7 Paşi) a venit cu ideea şi propunerea de a crea o trupă de "metal rap".

La acest proiect şi-au adus aportul mai multe persoane, iar la începutul anului 2018, Kalcedonik, Ion, Zellu (la voce), Emi (de la The EMP, la chitară), Ionuţ Burcuşel (de la Iarba Fiarelor, la bas) şi Mihail (de la Trupa 7 Paşi, la tobe) au încercat să-i dea viaţă trupei, dar acest copil răzvrătit nu dorea să iasă la suprafaţă nici cum. Înainte de primul concert, din motive personale, Ion (Fentăm Terra) s-a retras din proiect.

Primul concert a avut loc în 29 aprilie 2018. După câteva luni, Zellu (voce) renunţă la proiect şi este înlocuit de Leul (Boierii Nordului). La câteva săptămâni distanţă, Ionuţ Burcuşel (bas) se retrage din proiect şi este înlocuit de Viviana Popa (aka. Vivi, bas). Apoi pe final de an, Leul (Boierii Nordului) renunţă la proiect şi este înlocuit de ion (Fentăm Terra). Cel mai important eveniment pentru formaţie în 2018 este Way Too Far Festival.

La începutul anului 2019 Punkarta cântă în deschidere la mai multe concerte pentru Altar. În vară, Ion se retrage din nou din proiect, iar la sfârşitul lunii iulie se alătură Krampăl (voce). La sfârşit de august 2019, Mihail Petruţ (tobe) este înlocuit de Tudor Ivaşcu. Cel din urmă renunţă rapid la proiect, iar în locul lui vine Emanuel Pop (aka MANU).

Componenţa rămâne stabilă la începutul lui 2020, iar Punkarta se gândeşte serios la înregistrarea unui album. În 24 martie 2020 trebuia să se intre în studio la Cluj-Napoca, dar lucrul se amână din cauza pandemiei Covid19.

Repertoriul trupei este format din 13 piese. Din componenţa actuală fac parte: Kalcedonik (voce), Krampăl (voce), Emi (chitară), Vivi (bas), Manu (tobe). Această componenţă nu este afectată de Covid19 şi rămâne stabilă psihic, fizic, intelectual şi emoţional.

Facebook: facebook.com/Punkarta2018/

0 comentarii

Publicitate

Sus