01.11.2004
  DJ Tiesto - Just Be
Pentru cine nu se uită la bani şi scoate 500de mii din buzunar să-l vadă live pe unul dintre cei mai tari DJ din lume. Pentru cine se uită la bani şi intră pe listă la Mission, graţie parteneriatului cu FHM. Dar şi pentru cine se uită la bani şi nu se duce la Mission (unde oricum lumea stă ca la teatru), preferînd versiunile de CD şi ringul de dans al garsonierei proprii. Ca mine, adineaori, pe irezistibila triplă de început cu Forever Today, Love Comes Again şi Traffic.

  In-Grid - Rendez Vous
Pentru cine nu ştie franceză: versiunea de faţă e-n engleză. Pentru cine ştie şi franceză: tripla de top (Tu es foutu, In-tango şi Shock) e ca bonus, plus un chill la Shock, vag "edithpiaff-ian. Pentru cine nu dă doi bani pe limbă şi se lasă contaminat de piesele retro-energetice (cu acordeon şi tot tacîmul) ale solistei care, pentru cine nu ştie, nu vine din Franţa, ci din Italia. Pentru cine ştie italiană: să-mi spună şi mie cum se traduce Tu es foutu, că-n română e simplu.

  Fangoria - Arquitectura Efimera
Pentru cine n-a fost la Benicassim, unde Fangoria a dat unul dintre cele mai flamboaiante showuri. Pentru cine gustă plăceri vinovate şi exotice: duetul mixt arată ca Les Rita Mitsuko şi cîntă un pop debil de contagios. Pentru excelenta Interior de una nave espacial abandonada, care-ţi mai dă şi iluzia că ştii spaniola: "Brillas por fuero, por dentro nada, prometes mucho, no cumples nada." Pentru cine-şi face cumpărăturile pe Amazon: la noi nada acest album.

0 comentarii

Publicitate

Sus