13.08.2005
  Cartea:. O femeie ca oricare alta. O viaţă în care se concentrează o epocă întreagă şi destinul colectiv al unui număr incomensurabil de oameni. Soniecika, un personaj memorabil din seria marilor eroine ale literaturii ruse, în universul specific unui URSS cenuşiu şi petele strălucitoare de culoare ale destinelor convulsionate ale oamenilor. Lectura îţi dă straniul sentiment că această poveste simplă şi firească este sau poate fi sau ar fi putut să fie şi a ta. (Ioana Drăgan)
Citeşte întreaga cronică...


  Book-club: despre femei şi iubiri printre pagini de cărţi. (Mihai Chirilov)
Citeşte întregul articol...


  Muzica: Versurile sînt mai explicite ca niciodată, videoclipurile ard ecranul, iar starurile fac economie de material vestimentar. Muzicii pop i s-a urcat sexul la creier şi, de data asta, femeile sînt deasupra. (Mihai Chirilov)
Citeşte întregul articol...

  Profilul: Tot ce atinge fie se transformă în aur (album solo, turneu, film, parfum), fie e deja placat cu aur (premiile Grammy), dacă nu chiar platină. Proaspăta regrupare a lui Beyonce cu colegele de la Destiny's Child n-a făcut decît să mai adauge cîteva carate unui an deja preţios. (Mihai Chirilov)
Citeşte tot articolul...


  Zmeurica: Nu vorbim despre filmele care, cum-necum, se trezesc premiate cu Oscar, ci de acele momente jenante din timpul ceremoniei de decernare, care ar merita din plin o Zmeurică. (Mihai Chirilov)
Citeşte întregul articol...


  Diversitatea: Cînd vine vorba despre recomandări muzicale, companiile de distribuţie de la noi condamnă revistele de femei la "tirania" aceloraşi Thalia, Robbie Williams, Chris De Burg sau Holograf. Şi dacă am combate această prejudecată? (Mihai Chirilov)
Citeşte întregul articol...


Notă: Aceste articole sînt preluate din numărul martie 2005 al Revistei Cosmopolitan.

0 comentarii

Publicitate

Sus