22.11.2020
Dintre toate sărbătorile de peste an, Crăciunul este singura căreia i se asociază, fără putință de tăgadă, atribute magice: e noaptea în care miracolul Nașterii Domnului se recompune din steaua aprinsă în creștetul bradului, din gesturile de aducere a darurilor, din bucuria extatică a copiilor la aflarea lucrului nou și așteptat, chiar dacă, în lumea lor candidă, cadoul ia locul darului esențial pe care l-a primit această lume de pământ și suflu divin.
 
Fiecare Crăciun are povestea lui, amalgamul lui de bucurie și mirare, de omenesc și celest. De aceea, vă invităm să ne povestiți despre Crăciunul care v-a marcat, despre Crăciunul de neuitat, despre Crăciunul care v-a schimbat sau care v-a adus întâlniri neașteptate. Petrecute la București, la New York, la țară sau chiar pe bulevardele încărcate de strălucirea globalizării comerțului și a celebrărilor, așteptăm cu interes istoriile voastre, pentru a le împărtăși tuturor și pentru a da mărturie despre frumusețea comuniunii și despre diversitatea experiențelor concrete sau imateriale.
 
Fie că doriți să vă cufundați în amintirile fermecate ale copilăriei, fie că vreți să ne arătați perspectivele inedite ale unui Crăciun dincolo de clișee sau să construiți contururile unuia imaginar, redacția LiterNet așteaptă poveștile voastre până în 26 decembrie.

Trimiteți poveștile voastre în Word, cu diacritice, pe adresa [email protected]
Vă așteptăm cu drag,
Redacția LiterNet

0 comentarii

Publicitate

Sus