01.03.2007
Ascultaţi din albumul De LăV în interpretarea lui Daniel Făt piesele:

 "De mărţişor" (3,06 Mb)

"Cafeaua de dimineaţă" (2,57 Mb)



E drăguţ... e un pic prea roz? Dar e de "love", e fiabil şi dotat... cu parodii de dragoste nebunească. E cadoul perfect pentru îndrăgostiţii altfel îndrăgostiţi...

"De LăV", ultimul album "creizi" - Daniel FăT.

"Cred că zilele mai mult sau mai puţin îndrăgostiţilor trebuie sărbătorite cum se cuvine; astfel ideea conceperii unui nou album trăsnit numit De LăV a apărut ca reacţie la siropoasele piese promovate în general, şi conţine cântece vesele, de dragoste, parodii şi pamflete creizi şi de love".

(Daniel Făt)
Albumul a fost lansat in 16 februarie 2007 şi urmează să fie promovat printr-un turneu în mai multe oraşe din ţară.

Albumul "De LăV" - Daniel FăT, poate fi ascultat şi pe www.radio3net.ro din partea de jos a primei pagini.

Despre autor: Daniel Făt, actor şi cantautor de muzică folk, absolvent al Facultăţii de Teatru, secţia Actorie, promoţia 2000, la UAT Tg. Mureş. Momentan actor-colaborator la teatrul "Masca" şi membru al trupei "Passe-Partout", condusă de Dan Puric.

  Discografie - 4 albume CD, apărute în România la Casa de discuri A&A Records Warner Music Licensee. (vizitaţi situl lui Daniel Făt sau situl A&A Records).

Primul CD, apărut în iunie 2004, Împărăţia cu trăznăi, conţine o colecţie de cântece ţăcănite, pe diverse teme, majoritatea pe texte proprii, de la prelucrări folclorice la parodii.

Al doilea album, Corindă, corindă..., produs în decembrie 2004, este o culegere de colinde autentice din zona Maramureş - Satu-Mare - Sălaj, acompaniate doar de instrumente tradiţionale: tobe, zurgălăi, zongoră.

Al treilea album, Nu te-ntinde broască-n tău! este lansat pe 1 aprilie 2006, dată aleasă special pentru a fi în acord cu tema cântecelor. Pe texte de critica socio-politico-etc, se aude un folk-punk-acustic ce poate fi experimentat aici.

De LăV este al patrulea album şi a apărut în februarie 2007.

2 comentarii

  • si broasca cine a mancat-o?
    [membru], 08.03.2007, 11:21

    iertare, inaintea albumului "de lav" a mai aparut si "nu te-ntinde broasca-n tau"...ori poate ma insel?

  • RE: si broasca cine a mancat-o?
    [membru], 11.03.2007, 06:12

    Eu. Mi-o fi fost foame... Scuze pentru omisiune (şi am promovat acel album... ruşinică pentru mine!). Am completat şi am pus şi un link la 2 piese din acel album. Mulţumesc, Răzvan Penescu http://www.liternet.ro

Publicitate

Sus