14.02.2008
Dorind să-mi fac nişte provizii de SMS-uri şi e-mailuri, pentru ziua de 14 februarie a.c., am căutat pe Internet. Numai că ce-am găsit acolo, neconvenindu-mi întru totul, am considerat că s-ar impune, în vederea unor ediţii viitoare, mici retuşuri & ameliorări, - marcate cu culoare roşie, iar ceea ce-i cam prisoselnic urmând să fie pus între croşete sau paranteze drepte [...]. (A croşeta cu aţă roşie, de altminteri, e un obicei mărţişoresc, utilitatea căruia, fireşte, se va vădi peste vreo două săptămâni, - ca şi, nu mai puţin, aceea a inimioarelor, a bucheţelelor de flori, a guriţelor, a telefonaşului erotic.) Mesajele sunt, îndeobşte, comentate (în, oarecum, maniera "Poştei lui Cupidon"!). - Toate acestea, în onoarea Sfântului al cărui hram e astăzi.



E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit. - Ce mai aştepţi? Înamorezează-te subit!

Vata de zahar? NU... Sirop de capsuni? NU... Ciocolata? NU... Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine! - Ultima frază e înlocuibilă prin: Supremul meu dulci eşti tu!

Niciodata nu-i prea tarziu iubirii mele sa-i intinzi o mana si toata frumusetea ei de vis, in amintire sa-ti ramana... - De acord: frumuseţea e setea de vis!

E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte mereu ca cineva te iubeste, si acela sunt EU.

Iti trimit cel mai [fierbinte] de foc [şi nedosit sub spuze] sarut virtual al tuturor timpurilor (tine telefonul [] lipit de buze []): TTZZOOCC!

Cuvintele nu imi ajung, asa ca inchide-ti ochii, apropie-te de ecranul telefonului []... saruta-l, eu sunt de partea cealalta si te sarut [...]: TTZZOOCC! - După cum se vede (şi aude) onomatopeea "ttzzoocc!", provine din -ul anterior.

Nu incerca sa gasesti iubirea absoluta, pentru ca nu exista. Totul este relativ pe lumea asta, pana si iubirea... - Persoano, eşti cam tristă, pesimistă, şi te-ai pierdut cu firea! (Relaţii, dna G. Vrânceanu ş.cl.)

Daca as putea sa rearanjez alfabetul, as pune tu si eu impreuna. - Într-adevăr, ar da o literă compusa dă toată frumuseţea, precum ! Ce mi-e -ul, ce mi-e eutu-l?

160 de caractere nu-mi sunt de ajuns sa-mi exprim dragostea, asa ca restul va trebui sa ti-l imaginezi. - Începe cu japoneza (sau cu o japoneză).

Sa iubesti nu e nimic, sa fii iubit e ceva, sa iubesti si sa fii iubit e TOTUL. - WAW!

Un inger m-a intrebat de ce tin atat de mult la tine. I-am spus ca nu exista nici un motiv ca sa nu fac asta[.], Sfinte Valentine!

Sunt frunze ce nu cad oricat de tare ar bate vantul... sunt inimi ce nu se despart nicicand chiar daca sunt departe!!! - În rezumat: Sunt inimi care sunt departe, însă nimic nu le desparte!!!

[...] de n-ai fi tu ce rol ar mai avea viata, un vis ar fi amestecat cu ceata... - Cu ceata celorlalte sentimente?

Cand cineva va putea scrie cu un cub de gheatza pe soare inseamna ca te va iubi mai mult ca mine. - Aduce a Nichita; să fie-adevărat?!

Din apa marilor as vrea sa impletesc Cuvantul dulce "TE IUBESC" si tie sa ti-l daruiesc, pentru ca esti tot ce-[i]mi doresc! (De menţionat, în paranteză, că împletirea apei [mării] ar fi, într-adevăr, o performanţă, - faţă de care îndulcirea ei rămâne o nimica toată!)

Sa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul... rasul [...]. - Problema se rezolvă printr-un aparat de ras electric.

Te iubesc pt ca existi, te iubesc pt ca ma faci sa rad [...] - Pesemne că iubeşti un (o) frizer(iţă).

Esti atat de dulce atunci cand zambesti, cand razi, cand plangi, cand ma certi, cand ma alinti, cand ma iubesti! - Asta e: cu rasul stăm mişto!

[...] Nu sunt Superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea. Ai primit-o? - Fie şi dacă nu eşti Superman, faci parte dintre mari şi tari!

Dumnezeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o sg inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti. - Ai grijă de sginima ta! Pt că e una singură...

Sunt langa tine, tu esti in inima mea, mereu, aici, doua batai impreuna si doua surasuri dimineata. - "Langa tine" e-a o ţine langa?

Vreau sa stii ca zi de zi ma gandesc la tine, as vrea sa te sarut clipa de clipa si sa te am langa mine secunda de secunda. - Şi tu o cam ţii langa!

[...] Oriunde, oricand, voi fi langa tine dorindu-ti dragoste si fericire. Pentru ca te iubesc. - V. comentariul anterior.

Niciodata n-am crezut ca vei fi..[.] dar uite ca esti..[.] esti aici... aproape de mine, langa inima mea..[.] - V. comentariul anterior.

Te iubesc la nesfarsit si tot ce imi doresc este sa te am langa mine mereu! [...] - Cred că a sunat destul... talanga!

Exista 4 etape catre fericire: 1. eu, 2. tu, 3. inimile noastre, 4. noi doi impreuna. - Dreptatea e de partea ta: (etape).

Am scris pe cerul albastru, dar norii mi-au sters cuvintele. Am scris pe tarmul marii, dar valurile mi-au sters cuvintele. Am scris pe pamantul din gradina mea, dar vantul mi-a spulberat cuvintele. Am scris pe inima [] mea, si nimeni si nimic nu-mi va putea sterge cuvintele!!! - Corect!!!

Cineva mi-a spus ca ziua are 24 ore, ca o ora are 60 min, ca un minut are 60 sec, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fara tine e o eternitate. - Radio Erevan întreabă: cine v-a spus că ziua are 24 ore, că o ora are 60 [de] min[ute], iproci, iproci?!

Un trandafir as vrea sa fiu, sa te sarut printre petale, somnul sa ti-l veghez pana tarziu, ca sa te simti si tu o floare.

Am nevoie de 5 minute din viata ta: in primul sa te sarut, in al 2-lea sa-ti spun ca mi-e dor de tine, in al 3-lea cat te iubesc [,] iar ultimele doua sa ramai cu mine... - No comment!

Iubeste caci numai iubind poti vedea frumusetile vietii astfel vei fi mai fericit si orice obstacol il vei trece mai usor. - A se evita, pe cât posibil, dezagreabila conjuncţie caci. (În caz contrar, "...te caci numai iubind"!)

Si daca doua inimi singuratice si-au dat pentru prima oara "mana" pentru a forma ceva atat de frumos, numit DRAGOSTE, atunci Cupidon si-a indeplinit menirea!

0 comentarii

Publicitate

Sus