13.05.2008
Mediafax Foto, lider naţional pe piaţa de fotografie de presă, a deschis, joi, 1 mai 2008, expoziţia în aer liber Mediafax Foto - Best of 2007, care cuprinde 50 dintre cele mai bune fotografii realizate de fotojurnaliştii şi colaboratorii săi de-a lungul anului trecut. Până pe 31 mai 2008, fotografiile sunt expuse pe latura exterioară a gardului Muzeului Naţional de Artă al României (MNAR), dinspre Calea Victoriei.

Cele 50 de fotografii de mari dimensiuni redau evenimente de presă ale anului trecut, precum şi simple fragmente de viaţă, şi sunt expuse outdoor tocmai pentru a readuce evenimentele văzute prin obiectivul aparatului de fotografiat în locul în care ele s-au desfăşurat: în spaţiul public.

"Fotografia se întoarce în stradă odată cu expoziţia Mediafax Foto - Best of 2007. Imaginile realizate anul trecut de fotoreporterii şi colaboratorii noştri reflectă evenimente care au deschis jurnalele de ştiri şi ediţiile ziarelor, întâmplări de zi cu zi privite dintr-o perspectivă nouă, figuri arhicunoscute sau oameni de rând fotografiaţi în momente relevante ale vieţii lor", spune Mihai Vasile, editor-şef Mediafax Foto.

Aceasta este a doua ediţie a expoziţiei retrospective de fotografie desfăşurată sub conceptul Mediafax Foto - Best of, după cea de anul trecut, care a fost organizată în acelaşi loc şi a reprezentat un punct de atracţie pentru bucureşteni.

0 comentarii

Publicitate

Sus