31.07.2008
Ascultaţi din albumul Gospel Pulse al formaţiei Artis Voice Quartet piesele:

"Com'on On this House" (2,79 Mb)

"Glory, Glory" (2,64 Mb)

"Gospel Train" (2,58 Mb)


Albumul Gospel Pulse din care fac parte aceste piese va fi lansat în curând de SonArt Records.

Fiind bogaţi în sărăcia lor, prin ritmul care îl aveau în sânge şi prin darul vocii lor, foştii sclavi ai plantaţiilor de bumbac americane au "născut" un gen muzical supranumit Negro Spirituals sau muzica Gospel. Fiind singura formă de libertate a unor oameni înlănţuiţi si caracterizând o stare de spirit prin mesajul pe care-l poartă, aceasta muzică creează un climat emoţional care ne face să vibrăm la unison indiferent de apartenenţa geografică.

Artis Voice Quartet

Grup vocal profesionist format de Lucian Moraru în anul 2001, reuneşte în componenţa sa patru muzicieni: doi tenori, un bariton şi un bas. Formaţia Artis Voice Quartet, ce are o bogată experienţă acumulată în apariţii scenice de succes cât şi în producţiile audio realizate până în prezent, este astăzi una din cele mai importante revelaţii apărute în ultimii ani în peisajul muzicii vocale din România.

Caracterizat de critici atât "prin omogenitatea sonorităţii de ansamblu", cât şi "printr-o apariţie scenică excepţională", grupul câştigă inimile audienţei în orice concert printr-o interpretare plină de emoţie şi pasiune intens exprimată printr-o vibrantă energie sonoră şi o virtuozitate vocală unică, aşa cum rar se poate asculta.

0 comentarii

Publicitate

Sus