31.08.2003
Dragi prieteni,

Cu ocazia Festivalului Internaţional "George Enescu" - la care LiterNet este partener media - vă propunem un nou proiect interactiv, alături de un concurs cu premii.

Vă invităm să ne scrieţi cum se vede Festivalul "Enescu" dinspre dumneavoastră, fie că sînteţi în sala de concert, fie că urmăriţi concertele în faţa televizorului, fie că le ascultaţi la radio. Vă aşteptăm cu cronici de concert, cu poveşti despre atmosferă, cu ceea ce v-a impresionat într-o zi sau alta.

Aşteptăm părerile voastre pe adresa [email protected]. Am aprecia mult ca aceste păreri să fie trimise sub formă de ataşament "word" cu diacritice româneşti, dacă este posibil arhivate cu "WinZip".

Alături de cronicile voastre vor exista mai multe materiale legate de acest festival important al muzicii clasice, atît în rubrica Clickantabil semnată ca de obicei de Oltea Şerban-Pârâu, cît şi la Agenda Culturală.


Pentru a vă determina să luaţi drumul sălilor de concert (dacă mai e nevoie de un imbold în afara valorii invitaţilor incluşi în programul Festivalului), în această rubrică se va desfăşura în perioada 1 - 10 septembrie 2003 un concurs cu premii.


Ce puteţi cîştiga:

- în fiecare zi a concursului invitaţii-abonament pentru 2 persoane la toate cele 12 concerte ce se vor desfăşura la Sala Palatului din Bucureşti în cadrul Festivalului Internaţional "George Enescu" 2003 (între 12 şi 24 septembrie 2003). Valoarea unei invitaţii este de aproximativ 4,5 milioane lei.


Cum se poate cîştiga:

- trimiţînd răspunsul corect la una din întrebările postate în această rubrică în una din zilele de 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10 septembrie pe adresa de e-mail [email protected]. Concursul este deschis în fiecare zi între ora 00,00 (cînd se postează întrebarea pentru ziua respectivă) şi ora 24,00. Toate răspunsurile corecte vor participa la o tragere la sorţi efectuată de membrii echipei LiterNet.

- (FOARTE IMPORTANT !) răspunsurile la întrebările din concurs se află în articolele despre Festivalul Enescu care au apărut pînă în acest moment la rubrica Clickantabil şi care sînt disponibile prin accesarea linkurilor din partea stîngă a paginii rubricii respective.


Cum aflaţi dacă aţi cîştigat şi cum vă ridicaţi premiul:

- în fiecare zi alături de noua întrebare va apărea răspunsul la întrebarea pusă în urmă cu două zile şi numele cîştigătorului din acea zi
- cîştigătorul fiecărei zile va fi contactat prin e-mail de un membru al redacţiei (dacă doreşte să fie contactat la altă adresă de e-mail decît cea de la care a trimis răspunsul la concurs trebuie să menţioneze acea adresă) pentru a-i fi comunicate toate detaliile legate de intrarea în posesia invitaţiei. Pentru uşurarea procedurii vă rugăm să semnaţi mesajele în care trimiteţi răspunsul la întrebare cu numele real.


Ce puteţi face dacă nu cîştigaţi:

Biletele pentru concerte se pot procura de la casa de bilete a Festivalului deschisă în incinta Muzeului Naţional de Artă, str. Ştirbei Vodă nr. 1 şi de pe situl www.ebilet.ro.

Preţurile biletelor la concertele de la Sala Palatului sînt între 200.000 şi 500.000 lei, în funcţie de poziţionarea în sală.
Preţurile biletelor la concertele de la Ateneul Român sînt între 100.000 şi 200.000 lei, în funcţie de poziţionarea în sală.

Intrarea în sălile Concursului Internaţional "George Enescu" (la secţiunile pian, vioară şi canto) este liberă, în limita locurilor disponibile.

PS: Nu uitaţi să ne scrieţi părerile voastre despre Festival !

(Redacţia LiterNet)

0 comentarii

Publicitate

Sus