17.11.2008
De ce?

Pentru că Sărbătoarea Crăciunului înseamnă a dărui. Pentru că bucuria neîmpărtăşită nu e împlinită. Pentru că Moş Crăciun nu se trezeşte doar în preajma Sărbătorilor, nu moare niciodată, ci se poate cuibări definitiv în fiecare dintre noi şi poate veghea oricând vigilent asupra celor pe care-i iubim. Hai să facem un lanţ al cadourilor. Teatrele vor pune la bătaie câte un spectacol, LiterNet şi Revista Diverta vor fi vocile care vor anunţa şansa bucuriei, tu, cel ce ne citeşti, vei oferi unui copil ocazia de a dărui unui alt copil un spectacol de teatru. Îi vei însoţi în sala de spectacol. Bucuria ta sperăm să fie râsetele lor, bucuria lor ne dorim să fie lumea magică de pe scenă şi zâmbetele în trei, bucuria teatrelor va fi sunetul aplauzelor unor mânuţe care bat fără astâmpăr la final, în timpul, înainte de spectacol. Bucuria noastră sunt toate acestea la un loc.

Vorbim despre desene animate. Ştim că le place. Ştim că vă uitaţi împreună câteodată. Vrem să vedem cum l-ar desena ei pe Moş Crăciun într-un desen animat. Lângă ce personaje l-ar pune? În ce relaţii? Cum le-ar îmbrăca şi în ce culori? Aşteptăm să ne trimiţi desenele celor doi copii pe care îi vei însoţi la teatru. Fie că desenează împreună sau doar unul dintre ei, vrem să ne ajuţi să le facem un dar. Cei ce acceptă jocul au şansa de a câştiga intrarea gratuită la trei spectacole oferite de teatrele de copii din Capitală. Iată ce trebuie să faci.


Desfăşurarea concursului

Înscrierile se fac până pe data de 24 decembrie 2008. În concurs se poate înscrie orice vizitator LiterNet sau cititor al Revistei Diverta, trimiţând pe e-mail la adresa [email protected] (fişier jpg, cu latura mare de 600 pixeli) sau la sediul publicaţiei Diverta (Str. Ştirbei Vodă, nr. 129, et. 2, ap. 4 - vă rugăm specificaţi pe plic "pentru concursul Moş Crăciun") un desen pe tema "Moş Crăciun şi personajele mele preferate din desenele animate" aparţinând celor doi copii pentru care decide să intre în concurs.

Desenul va fi însoţit de:
numele expeditorului şi calitatea în care face trimiterea
adresa de e-mail şi numărul de telefon (aceste date nu sunt făcute publice, ci vor fi folosite doar la contactarea câştigătorilor)
numele şi vârsta celor doi copii ale căror desene sunt trimise sau care urmează să meargă la teatru în cazul câştigării concursului.

Pe data de 7 ianuarie 2009 vor fi anunţaţi câştigătorii aleşi prin tragere la sorţi.


Cum intraţi în posesia premiilor

Vor fi desemnaţi câştigători 4 maturi, ce vor avea posibilitatea de a însoţi la teatru pe cei doi copii în numele cărora au depus desenele. Practic, vor rezulta 4 echipe câştigătoare formate din câte un matur şi doi copii.
Teatrele partenere sunt Teatrul Ţăndărică (www.teatrultandarica.ro), Teatrul Ion Creangă (www.teatrulioncreanga.ro) şi Teatrul Naţional pentru copii (www.tnb.ro), din Bucureşti.
Fiecare teatru permite accesul gratuit al câştigătorilor la unul dintre spectacolele sale din această stagiune. Fiecare echipă va beneficia în total de 3 spectacole pentru copii.
Teatrele vor primi pe 10 ianuarie 2009 lista câştigătorilor, rezervându-şi dreptul de a programa invitaţiile în funcţie de locurile disponibile în sală.
Câştigătorii vor fi informaţi cu privire la zilele şi reprezentaţiile la care sunt aşteptaţi.

0 comentarii

Publicitate

Sus