20.01.2009
Eddie's site, decembrie 2008
Citiţi prima parte a acestui articol aici.


Bangala Road - numele haosului

Odată cu lăsarea nopţii, Patongul se transformă în demon. Mii de neoane zvâcnesc pe cerul albastru, îngreunând atmosfera care şi aşa este foarte apăsătoare din cauza umidităţii incredibile (odată ce părăseşti aerul condiţionat în trei minute ai parte de o transpiraţie lipicioasă şi enervantă) care poate ajunge până la 90%. E cald şi umed, dar după câteva beri Singha uiţi de condiţiile meteo. De fapt, uiţi de tot atunci când ajungi pe Bangala Road.

Bangala Road e strada principală a Patongului. Pe unele hărţi e însemnată cu roşu iar "cunoscătorii" ştiu de ce. Nu e lungă - o străbaţi la pas în maxim 5 minute - însă noaptea s-ar putea să-ţi ia câteva ore bune ca să ajungi dintr-o parte în cealaltă, capătul dinspre vest terminându-se chiar pe plajă, ca o ejaculare binemeritată după o nebunie continuă. Noaptea, primul impact cu Bangala Road e devastator. Ai tendinţa de a o lua la fugă pentru a ajunge într-un loc cât de cât sigur.


Mai întâi, sunt fetele. Sute. Mii. Milioane. Stau pe marginea drumului, singure sau în grupuri de câte două-trei şi te îmbie din priviri. Majoritatea zâmbesc. Cele care se află în mişcare apelează şi la alte instrumente de marketing. De pildă, îţi pun mâna pe fund. Sau se împing "din greşeală", pentru a fi băgate în seamă. În micile străduţe care derivă din Bangala, barurile gem de fete. Unele dansează pe tejghele. Altele fumează lasciv. Altele îşi sorb Mai-Thai-ul în aşteptarea provocării occidentale. Care nu întârzie să vină.


Un tablou comun în Patong este următorul: o thailandeză ancorată de mâna unui turist străin, a cărui vârstă poate varia de la 20 la 70 de ani. Majoritatea, însă, sunt trecuţi de 50. Patongul e paradisul sexual al boşorogilor. E greu să înţelegi din prima cum stau treburile. Iniţial te minunezi de faptul că făpturi delicate ca thailandezele (majoritatea arată foarte bine şi chiar dacă la corp nu sunt întotdeauna nişte "bombe", faţa lor exotică trezeşte orice mort, indiferent câţi centimetri ar avea acesta) stau agăţate de americani sau englezi burtoşi, care le şoptesc cu gingăşie la ureche tot felul de porcării. Mai mult decât atât, îi vezi cum se plimbă ore-n şir pe plajă sau în cine ştie ce excursii pe insulă, cum le duc în cofetării la o prăjitură (!) sau într-un bar, la o bere. Iar ele se poartă la fel de afectuos. Zâmbesc, afişează tandreţe, par implicate. Şi chiar sunt.


Poţi lua o fată pentru un "număr" sau o poţi închiria pentru o noapte, mai multe zile sau chiar o săptămână. Străinii apelează deseori la ultimele variante. Şi îşi poartă "prada" peste tot, ţinând-o de mână ca pe o proprietate temporară şi valoroasă. Încercând să realizezi cum stă treaba, descoperi că totul e un fel de barter: ei vin în Thailanda pentru a se bucura de ceea ce, poate, n-au avut o viaţă întreagă: tandreţe şi sex de calitate. Ele oferă în schimb un abandon sentimental (pe bani!) care le scoate pentru câteva zile din sărăcia la care oricum se vor reîntoarce când vine vremea despărţirii.



Ladyboys - un brand naţional

Turismul sexual thailandez îmbracă forme variate. E greu de răspuns "cât costă?". În Thailanda, majoritatea lucrurilor de vânzare se negociază. Sexul nu face excepţie. Sumele diferă, în funcţie de fată, de serviciile oferite, de zona în care acţionează, de perioadă, etc. Nu întotdeauna fetele sunt ieftine. Dar nici scumpe. Să zicem că pentru o noapte poţi plăti între 1500 şi 2500 de bahţi, ceea ce înseamnă circa 50-70 de dolari. Găseşti şi mai ieftin (10 dolari pentru un "număr" rapid), dar şi mai scump. E o chestiune de feeling şi de disponibilitate. Piaţa e deschisă, oferta e imensă şi variată. Cel mai ipocrit lucru în Thailanda este cel potrivit căruia prostituţia e... interzisă prin lege! În faţa poliţiştilor, care închid ochii, fetele se oferă fără nici o problemă. Plaja din capătul străzii Bangala geme noaptea de cupluri care se "plimbă" sau "admiră" strălucirea fascinantă a mării. Pe băncile ce limitează plaja, fetele ajung să stea cu picioarele desfăcute, arătându-şi "bogăţia" fără ruşine, într-o intensă (şi odorizantă) atmosferă erotică. Asta dacă nu cumva fac parte din tagma celor aşa-numiţi ladyboys.

Kathoey - sau Ladyboys - constituie al doilea produs de "export" al Thailandei, după celebrul masaj. Fetele-băieţi împânzesc Phuketul. Sunt atât de mulţi încât te întrebi cum se face că alte părţi ale lumii nu adăpostesc asemenea specimene. "Al treilea sex" al Thailandei oferă spectacole unice turiştilor. Ladyboys-ii au fost iniţial băieţi, care au apelat la tratamente hormonale de feminizare (în Thailanda se dau fără prescripţie medicală), inclusiv operaţii cu implanturi de silicon în sâni, scoaterea mărului lui Adam sau, pentru cei cu bani - schimbarea de sex. Rezultatul este uimitor: transformarea este aproape totală. "Băieţii" ajung să arate atât de bine ca femei, încât deseori sunt confundaţi cu acestea. Te uiţi la ei cu gura căscată şi îţi scapă fără să vrei ceva de genul "Ce bună e ăsta!".


Nu toţi ating fericirea supremă care constă în înlocuirea penisului cu un vagin de ultimă generaţie. În general recunoşti un ladyboy după două caracteristici: sunt mai înalţi (thailandezele sunt mignone) şi au o voce hormonal-transformată şi recognoscibilă. Numai că, uneori te poţi înşela. Şi atunci e mai rău.

În timpul zilei, ladyboys-ii lucrează ca orice persoană normală. Îi vezi prin restaurante sau prin magazine, contribuind la creşterea economică a zonei. Chiar dacă familiile lor nu sunt tocmai fericite cu postura în care se află, ei nu sunt respinşi de societate. Oricum, în Thailanda aparent totul pare permis. Noaptea, ladyboys-ii încing atmosfera în Patong, pe Bangala. Există un bar (DClub Crocodile), chiar la jumătatea străzii, care e paradisul lor. Pe un ring ridicat la intrare, dansează pe ritmurile muzicii câte 5-6 deodată. În faţa barului, pe stradă, câţiva îndeamnă turiştii să se pozeze cu ei, pe bani. Pentru asta sunt dispuşi să-şi arate silicoanele, ba chiar îţi iau mâna şi ţi-o pun fără neruşinare pe ele, zâmbind teatral.

Există piaţă şi pentru ei. Sunt mai ieftini decât fetele reale şi foarte deschişi la spectacol. Mulţi homosexuali sau bisexuali doritori de aventuri picante îi consideră adevărate delicatese. Picioare subţiri, zvelte, ochi migdalaţi, păr impecabil, miros frumos, au "forme" de fotomodel... Există destui care ar putea ajunge instant pe coperta FHM fără ca cineva să-şi dea seama de originile lor sexuale.


Welcome to the Go-Go Show!

Dar Bangala Road nu înseamnă numai fete şi ladyboys. Vânzători de tot felul îţi taie calea şi te îmbie să le cumperi nimicurile, băieţi cu iguane imense ţi le aşează pe piele când ţi-e lumea mai dragă, făcându-te să te zbârleşti şi să refuzi oripilat o fotografie cu placida şopârlă, fortune-teller-i îmbrăcaţi în costum îţi prevăd viitorul cu o seriozitate demnă de mama Mamei Omida, iar indivizi dubioşi te îndeamnă să asişti la un Go-Go Show de mare impact.

Go-Go Show! Un spectacol ce nu trebuie ratat, măcar ca experienţă exotică. Nu în multe părţi ale lumii poţi vedea aşa ceva. Dar în Thailanda înveţi imediat că lucrurile aparent şocante sunt doar ingrediente ale unei lumi care, fără ele, ar fi mult mai săracă. În principiu un Go-Go show presupune câteva fete care dansează într-un bar, la... bară, în ipostaze sexy. Există câteva baruri în care se desfăşoară aceste lucruri plictisitoare. Adevăratele Go-Go show-uri thailandeze sunt însă de altă natură.

Tipul care te îndeamnă la un astfel de spectacol te conduce imediat către un bar foarte mic, care are pe o latură o scenă, iar pe cea din faţa ei un rând de scaune la mese. Intrarea e liberă, dar consumaţia e de vreo cinci ori mai scumpă ca în alte părţi. Dacă o bere Singha costă, în medie, 100 de bahţi, aici preţul ei se duce la 500 (circa 17 dolari!). Pentru ce ar trebui să plăteşti atât ca să guşti o bere?

Pe scenă se află trei thailandeze. Nu foarte tinerele, ba chiar destul de trecute. Nu aspectul fizic contează însă în acest tip de show, ci experienţa. Experienţa cu care îşi folosesc vaginul. Fiindcă acesta este autenticul Go-Go show thailandez. Fetele de pe scenă fac şi dreg lucruri folosindu-şi vaginul. Îşi introduc mingi de ping-pong, după care le aruncă la fix într-un pahar îngust. Îşi introduc un şir foaaarte lung de lame sau de ace, pe care îl scot apoi cu mare atenţie şi fără să se rănească. Umflă un balon pe care îl aşează la doi metri după care îl sparg cu o săgeată catapultată din vagin. Îşi introduc trei peştişori sau două broscuţe testoase pe care le scot imediat vii şi nevătămate. Se întind pe spate şi aruncă la un metru înălţime o banană decojită, care prinde viteza unui adevărat proiectil, însoţită de un zgomot de dop destupat. Se pun pe vine, îşi introduc un marker în vagin şi scriu pe o foaie de hârtie "I love you!". Şi aşa mai departe. Unii clienţi sunt dezgustaţi de la început şi părăsesc în goană locul. Pentru ceilalţi, fascinaţia ororii e mai presus de orice: există o mulţime de lucruri pe care le poate face o femeie cu propriul vagin. Fără a pune la socoteală sexul...

(va urma)

1 comentariu

  • beton
    cristi, 06.01.2011, 16:47

    cred ca o sa fac si eu o excursie in Thailanda

Publicitate

Sus