04.11.2009
Tocmai îţi trimiteam răspunsuri la ideea de a:

Vedea cum constanţa cusutului naşte fuste, bluze şi alte materializări forţate din care s-a ajuns să se facă atâta caz. Ele, bluzele, au dat naştere la industrii, imagini, agenţii de publicitate, programe de nutriţie sănătoasă, formule de pierderi şi modelări, de sculptat în carne şi de pictat feţe mascate. Ce naşte Constanţa?

Sărbători Ziua Morţilor băgând un zbor de pasaj. Fără machiaj. Sau, totuşi să pun un machiaj japonez, de cadavru readus la frumuseţea nunţii din ceruri? În cercuri, pe val, cu un deltaplan, fugind după un cal, într-un mediu spaţio-liliputan. Lăcrimioarelor de azi sunt crizantemele de mâine. Ce sărbătorim azi?

Veghea de pe Dealul Dovleacului de unde lumea se vedea fără haine sau bijuterii care să îngreuneze mersul OMenirii. Astfel, s-a ajuns la concluzia că evoluţia era estompată prin gramajul gablonţurilor care atârnau nevinovat de gâturile cenzurate ale femelelor asaltate de concepte sinusoidale. Ovulaţia avea şi ea evoluţia ei. Urmează revanşa. Ce este evoluţia?

Gusta din colacul sweet and sour, presărat cu bomboane chimice dar colorate care decorează de obicei acest fel de celebrări postum-funerare. Coliva era colivia întregii lumi prinse în acest colac încolăcit ca un şarpe de turtă dulce. Cum se face coliva?

Croşeta cu fire de borangic şi sârmă pentru a ajunge la concluzia că această iluzie optică nu ţinea de cald. Atunci arunc un şal pretenţios peste epiderma speriată de contactul cu aerul cristalizat. Cu ce se asortează un şal?

Amesteca în oala în care se topeau diferenţele cognitive. Rezulta o salată de crudităţi cognitive. Pentru a o drege puţin, adăuga substanţe amărui care vor ruina preconcepţiile despre extaz şi agonie. Cum să foloseşti ingredientele secrete?


Plonja în fiertura de afumături anarhiste. Ce este anarhia?

Picura cu ceară peste ceva ce pulsa în gol. Notă: Solidificarea mişcării o vom păstra pentru sezonul viitor, când ne vom debarasa de aceste pierderi de timp compact. Hmmm?

Manevra materia în scopuri personalizate. A nu se confunda cu idee de: selfish is being yourself. Ce este scopul în viaţă?

Pişca obrazul serafic al celui pierdut în euforia senzaţiilor pasagere. Normalul are valenţe înşelătoare. Eşti normal?

Ioniza bucătăria spaţială cu condimente aeriene. Cum să respirăm corect?

Stoarce buretele cranian pentru a face loc localului. Atenţie: you are drastically running out of space on your hard drive. Drive safe and smile. Cum să ne facem curat în viaţă?

Forţa sensurile pentru a le aduce la un consens care să-ţi convină mâine. Cum să îţi planifici ziua de mâine?

Periclita siguranţa forţelor care vor tranşa minţile anxioase. Axa Mundi azi. Te simţi în siguranţă?

Mişca ligamentele eliberatoare de fluxuri şi fluide. Toxinele acumulate ieri sunt sursa de energie de azi. Cum să ne mişcăm fără să facem valuri?

Monta segmente luminoase pentru a obţine structuri perfect echilibrate (pe care apoi să le arzi cu satisfacţie). Can you easily get satisfaction?

Repara un organism pe cale de dispariţie. Kung Fu Panda & more. Cum să dispari din calea furtunii?

Stopa o rutină autoflagelantă. Daţi cu gel. Nivelaţi cu măsură. Cum să îţi numeri zilele?

1 comentariu

  • zomaar
    [membru], 05.11.2009, 01:29

    daca ai atata luminitele,
    trebuie se ai un foc pe undeva

    le ai tu?

Publicitate

Sus