01.01.2010
Există în noi un spaţiu al Memoriei care se cere permanent umplut. Spaţiul acesta aşteaptă să fie mereu invadat de noi şi noi atingeri ale fiinţei. Şi fiinţă este mult mai mult decât ne învaţă dicţionarul că este.

Fiinţă este muzica căreia îi dăm viaţă iubind-o, este frunza colorată pe care o întâlnim când ieşim din casă, este fotoliul retro în care ne lăsăm să visăm sau ciocolata rafinată care ne dă câteva momente de extaz. Fiinţă este haina celui care ne cucereşte de pe scenă sau din spatele ecranului şi fiinţă, alta decât artistul însuşi, este torsul unui dansator în zbor.

Vă invităm să ne povestiţi, pe adresa [email protected] despre toate aceste fiinţe, care există în primul rând pentru că vi le amintiţi voi şi ca să vi le amintiţi voi. Că e vorba despre o aromă de neuitat sau despre un spectacol de teatru semnificativ, că e vorba de întâlnirea cu un om de cultură sau cu un vecin interesant, contează mai puţin. Fiecare dintre ele are povestea sa, toate sunt la fel de importante, căci fiinţele nu au ierarhii.

Spuneţi-ne aşadar care sunt întâlnirile şi întâmplările şi amintirile voastre semnificative din 2009. Şi, dacă vreţi, spuneţi-ne şi despre câteva dorinţe care aşteaptă să fie împlinite în zilele lui 2010.

Vă aşteptăm textele în word, cu diacritice, pe adresa [email protected].

0 comentarii

Rubricile categoriei

Topuri & Retrospective

Publicitate

Sus