02.12.2003
M-am întors. Mi-au murit florile, pisica nu am recuperat-o. Doar demonul îşi linge solzii de pe coadă. Nimeni nu răspunde la telefon. E deprimant.
Ada


Coboară la parter, de azi într-o săptămână la canadieni e sărbătoarea aia cu curcanul, copiii au crescut şi nu-i mai pot fenta să cumpăr o raţă.
Curcanii aici sunt gigantici, cred că durează o săptămâna să umplu unul, apoi îl mâncam până la Crăciun. Exista reţete ce să faci cu ce a rămas din curcan.
Mai umplem curcanul, mai discutam, ori îţi trece deprimarea ori măcar ne deprimam în pereche.
Şeptic american ştii, ori alte jocuri de cărţi?
Geta


Cool. Ia să-mi trimiţi şi mie o reţetă d-aia dacă ai la îndemână. Cu ce se umple curcanul... ca eu habar nu am.
Ada


Canadienii îl umplu cu ceva care se vinde în pungi, gata pregătit, condimente şi crutoane, în mare, eu îl umplu cum fac drobul de miel, dar bag şi o pungă din aia. Tot sper că mă invită şi anul ăsta cineva de sărbătoarea curcanului, cum ţi-am spus, aici curcanii sunt mai mari decât un purcel de lapte, nu-l terminăm până la Crăciun. Sunt crescuţi pentru familii numeroase, care se întâlnesc cu ocazia asta. Mănâncă pe săturate câte 15 persoane şi tot mai rămâne.
Neapărat se serveşte şi porumb fiert. Asta îmi place, e un porumb special, nu furajer, ca-n ţara de baştină.
Curcanul nu-mi place, prefer coada de crocodil.
Geta


Alea-s cele mai nasoale deprimări: în pereche, ca şi singurătatea în doi, parcă doare mai tare. Mai bine spunem bancuri cu poliţişti, ce zici?
Ada


Nu domnule, că scot eu o palincă de prune de nu ne mai deprimăm. Eu bancurile cu poliţişti nu le-am înţeles niciodată. Poate mi le explici tu.
Geta


Şeptic american whoaaa... ăla în care stai cu 4 schimbi cu 7 şi la ultima carte zici ultima că dacă nu iei cinci cărţi? da? dacă e ala ştiu.
Ada


Nu cred ca e ăla, dar stabilim regulile din start, nu cum face colegul, mă anunţa la mijlocul jocului că astea sunt regulile, când simte ca pierde...
Geta


În realitate, oricât de mult mi-aş dori să nu fi fost aşa, florile mi s-au uscat, în lipsa mea a trecut pe aici mama soacră care nu le-a udat, a ţinut însă să pună casa la punct, aşa... pe gustul ei şi să ne atragă atenţia că pisica lasă prea mult păr. Aşa că momentan nu mai găsesc nimic şi mă rătăcesc în propria mea casă. Propun să desfiinţam instituţia soacrei.
Ada


Eu propun să fie desfiinţaţi aia care au făcut-o instituţie.
Să ştii că soacrele sunt tare bune, ca berea, ştii cum e bună berea?
Geta

0 comentarii

Publicitate

Sus