14.09.2010

2 comentarii

  • ......
    monica ciobotea, 17.02.2011, 20:31

    „Unii se nasc cu vocatie de aventurieri, de deschizatori de drumuri ori cu alte „abilitati”. Eu am ezitat mereu, din pricina ca am incercat sa impac in mine doua eu-ri diferite. Unul, rational, cu o mare nevoie de logica. Altul, afectiv, care nu s-a putut ridica deasupra sentimentelor. Eul rational a tanjit, constant, sa ma comport rezonabil. Eul afectiv i-a zadarnicit mereu eforturile. Rezultatul ? Niciodata n-am stiut prea bine ce vreau. Si niciodata nu m-am multumit cu ceea ce am reusit sa obtin”

    Calomnii mitologice



    • RE: ......
      monique, 06.12.2011, 10:28

      monica spune:
      Decembrie 5, 2011 at 14:02
      De curand am aflat ca un bun prieten,profesor de literatura, isi inseala sotia.Intrebandu-l ,la o cafea,de ce a ales sa tradeze,mi-a raspuns foarte senin-Monica,niciodata intr-o persoana nu vei gasi totul.Imi iubesc sotia,familia,nu voi renunta niciodata la ea.Dar am nevoie de mai mult.Ca sa ma simt un barbat intreg am nevoie sa caut bucatele din mai multe femei pentru a ma intregi.Ceea ce nu-mi poate oferi sotia mea ,gasesc la alta femeie.
      Deci, sunt barbati care cauta spiritualitate,altii care vor mai mult sex si mai alfel decat cel de acasa,altul vrea sa-si depaseasca unele complexe,cautand sa-si dovedeasca barbatia si masculinitatea…Sunt multe motive pentru care se inseala.
      Nu putem generaliza si face o regula -inselam ori nu.Tine de fiecare in parte sa gaseasca resurse de a trai cu lipsurile celuilalt,cu imperfectiunea si compromisul.
      Iubirea consta si in faptul de a indragi defectul celuilalt ,constientizandu-ti proprile lipsuri si lacune.

      Reply
      monica spune:
      Decembrie 5, 2011 at 14:13
      Si da,sotia a aflat de infidelitatile sotului si l-a iertat de fiecare data,sperand ca va fi ultima tradare.Si continua sa traiasca in minciuna si-n sperare.Din iubire,zice ea….

      Reply


Publicitate

Sus