05.07.2012
Ascultaţi din EP-ul Patience al formaţiei Lights Out! piesele:

"Mirror" (6,89 Mb)
"Origin" (6,46 Mb)


Formată în februarie 2010, Lights Out! este o trupă de indie / psychedelic din Cluj-Napoca. Compusă din patru liceeni şi prieteni - Teo Retegan (voce şi keyboards), Oana Pop (tobe), Andrei Bobiş (chitară), Andrei Sîncrăian (chitară) -, Lights Out! intră în atenţia scenei muzicale în toamna lui 2010, odată cu înregistrarea primei piese, Inside Out, cu care participă la concursul byron | Rock You Highscool 2, unde câştigă premiul de popularitate. Trupa ia avânt, iar accentul începe să cadă pe compoziţiile proprii.


(foto: Sebastian Florea)
 
Concertele se înşiră în lanţ, Lights Out! ajungând să împartă scena cu trupe bine cotate din "noul val" românesc, precum Grimus, The MOOoD, Omul cu şobolani, The Mono Jacks, The Amsterdams, Snails ş.a.m.d.

Februarie 2012 îi găseşte pe Lights Out! lansând EOD, primul single de pe EP-ul de debut, Patience. La jumătatea lunii martie 2012, blogul românesc Babylon Noise alege tânăra trupă clujeană să reprezinte România în cadrul Music Alliance Pact, cu piesa Origin, extrasă de pe acelaşi EP. Patience a fost lansat pe 7 aprilie 2012 la Cluj, la Fabrica de Pensule şi poate fi ascultat şi / sau cumpărat la http://music.thelightsareout.com/.

Primul clip oficial al formaţiei a fost filmat la piesa Mirror şi este realizat de către artistul vizual Sebastian Florea, student la Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca.


http://music.thelightsareout.com/
www.thelightsareout.com
www.facebook.com/lightsoutcluj
www.youtube.com/user/LightsOutBandCluj
www.last.fm/music/Lights+Out%21
www.soundcloud.com/lightsoutband

Official email: [email protected]
Mobil: +4 0755 052 085 (Dan Vamanu - PR & Management)

0 comentarii

Publicitate

Sus