Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Atelier LiterNet  Sageata  Fragmente şi cronici ale cărţilor pe hîrtie  Sageata  Semnal editorial

Uibesc


Iv cel naiv

26.12.2012
Editura Vellant
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Articolul anterior din rubrică
Articolul urmator din rubrică
Iv cel naiv
Uibesc
Editura Vellant, 2012
*****

Un poet fictiv lansează o carte adevărată: Uibesc, de Iv cel naiv

Editura Vellant a lansat în decembrie 2012, pentru cititorii, prietenii, cunoscuţii şi necunoscuţii lui Iv cel naiv, volumul de poezii Uibesc. Ilustrat de Vali Petridean, Uibesc continuă incursiunea în lumea lui Iv, aducând la lumina tiparului şi mai multe sms-uri în rime, fluturi, zâmbete, poveşti de iubire sau experimente cu versuri care nu stau cuminţi în pagină.

Poeziile lui Iv au apărut online în urmă cu trei ani, pe blogul ivcelnaiv.blogspot.com. Între timp, au strâns tot mai mulţi cititori şi s-au mutat într-un loc mai mare, ivcelnaiv.ro, dar şi într-un album pe măsură, publicat de Editura Vellant în decembrie 2011 sub titlul Versez. O dovadă că încă se citeşte poezie, Versez a avut parte de două tiraje, ambele epuizate în scurt timp de la publicare. În ciuda interviurilor şi a numeroaselor speculaţii pe seama identităţii sale, Iv rămâne anonim.

Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, despre Vali Petridean vorbesc cel mai bine chiar ilustraţiile sale. Vă invităm să le descoperiţi pe site-ul său oficial: valipetridean.com

O carte de făcut cadou, de păstrat pe noptieră, de răsfoit când ai nevoie de un zâmbet, Uibesc readuce împreuna două talente de ţinut minte: ivcelnaiv.ro şi valipetridean.com.
****
Fragmente (click pe imagini pentru mărirea lor)
 


 
Articolul anterior din rubrică
Toate articolele din rubrică
Articolul urmator din rubrică
1 comentariu

  • ...
    Andrid, 28.12.2012, 11:58

    Cartea e o şansă unică pentru cei mai realişti dintre noi
    de a ne visa coloraţi şi cu umerii goi.

Spacer Spacer