14.10.2013
Era o duminică d-aia din care ne plăcea nouă. În care leneveam în pat până spre prânz, apoi tu te trezeai şi făceai micul-dejun şi ne petreceam după-amiaza pe canapeaua din living, uitându-ne la filme pe TCM.
În ziua aia se difuza Mogambo. N-am înţeles niciodată fascinaţia oamenilor pentru aşa-zisa frumuseţe a lui Grace Kelly. Îţi pot da seama că e supraestimată, mai ales în Mogambo, când, lângă Ava Gardner, Kelly pare o biată ţărăncuţă.
În fine, tu, pentru că nevastă-ta era blondă ca Grace Kelly, îi luai apărarea.
Dar pe mine Ava Gardner m-ar fi excitat. Iar Clark Gable în junglă...
Te-ai dus să iei supliment de cafea. Te-am rugat să-mi mai aduci şi mie, deşi uram cafeaua pe care o făceai tu. Era un fel de apă cu aromă de cafea. Însă te trezeai întotdeauna înaintea mea şi preferai să pregăteşti tu totul. De ce nu ţi-oi fi spus niciodată că faci o cafea de tot rahatul?
În fine... te-ai întors cu cafeaua şi cu o scrumieră. Te-am rugat să-mi aduci şi nişte vin. Am profitat de dispariţia ta din cameră ca să vărs cafeaua la rădăcina orhideei mov care trona pe masa din living. Nu-mi plac orhideele de genul ăla. Indecent de scumpe, dar care se găsesc la toate colţurile şi a căror frumuseţe e la fel de supraestimată ca a lui Grace Kelly.
Te-ai întors cu un pahar ciobit de cristal umplut pe jumătate cu vin roşu închis. În lumina aia avea exact culoarea sângelui.
Filmul se derula în faţa noastră. Tu fumai şi păreai interesat. Eu îl mai văzusem de vreo zece ori. Tu te foiai pe canapea. Eu sorbeam din paharul cu vin. Tu mă mângâiai pe ceafă, pe sub păr. Eu m-am aşezat turceşte. Tu ai stins ţigara. Eu am vărsat vinul pe masă. Tu ai şters repede şi mi-ai reumplut paharul. Eu mi-am lins degetele de vin. Tu ţi-ai mai aprins o ţigară.
Purtai nişte chiloţi în carouri, din bumbac şi un tricou albastru-marin. Ralph Lauren polo. Eu o cămaşă de noapte gri, cu o enormă fundă roz de mătase în dreptul sânilor. N-aveam chiloţi. Filmul se derula în faţa noastră. Tu ai lăsat ţigara în scrumieră, eu te-am încălecat fără cuvinte. Filmul se derula pe ecran şi ţigara ardea în scrumieră. Soarele intra uşor pe fereastră şi se oprea exact la marginea petalelor de orhidee. Vinul se odihnea în pahar. Din apartamentul de sus se auzea Just like a woman. Şi eu te călăream cu ochii închişi. Rămăsesem cu hainele pe noi. A fost singura dată când am avut orgasm în acelaşi timp. Exact atunci când Gardner sare din barcă direct în braţele lui Gable. Şi când ţigara din scrumieră arsese până la filtru.
Nici nu ştiu de ce mi-am amintit de secvenţa asta. Nici măcar n-a contat prea mult. Nici măcar nu mă mai gândesc la tine.
 

0 comentarii

Publicitate

Sus