30.09.2020
Bărbatul e în parc cu copilul, pe bicicletă. Doar copilul - bărbatului i-au furat-o acum două săptămâni. Ce povestesc se întâmplă acum o săptămână, deci înainte de alegeri.

Bărbatul e acostat de un grup de oameni împodobiţi din belşug cu sigla unui anumit partid, vă las să ghiciţi care. Încearcă să-l convingă pe bărbat să voteze cu candidata lor. Bărbatul le spune cinstit părerea lui.

Un domn spune cu voce tare:
- Haideţi, domnule, şi credeţi că ăştilalţi o să facă ceva?

Bărbatul o prinde din zbor:
- Deci recunoaşteţi că ai voştri n-au făcut nimic?

Discuţia promite să devină interesantă, dar îi ajunge din urmă o doamnă, colegă cu ceilalţi, care, fără să ştie că bărbatul pe care l-au oprit e recalcitrant, încearcă să-şi ia laurii cu următoarea promisiune făcută cu voce (nu foarte) tare:
- Dacă iese doamna, o să puteţi depune la primărie o cerere, şi în funcţie de cerere o să puteţi primi până la 5.000 de Euro să vă renovaţi casa!

A trecut o săptămână, au trecut alegerile şi vine toamna. Ne place casa noastră aşa cum e. De fapt e chiar e mai încăpătoare, de când a dispărut una din bicicletele care blocau holul. Oricum era un chin să mergi cu ea prin Bucureşti. Când oraşul se va schimba, ne vom lua una nouă. Abia aşteptăm.

0 comentarii

Publicitate

Sus