30.10.2008
Ascultaţi din albumul Nu-mi pasă! al formaţiei Snails:

"Superbasuri" (4,34 Mb)
"Nu-mi pasă" (4,29 Mb)

(Piese apărute pe LiterNet cu acordul A&A Records.)



Snails - Nu-mi pasă!

Trupa Snails şi-a înregistrat albumul la Chişinău şi l-a mixat ulterior în studiourile Oilville Studio din Londra - punct de pornire pentru cele mai multe formaţii brit-pop din Europa. Nu-mi pasă! conţine 10 piese noi la care trupa a lucrat pentru mai bine de un an. Materialul surprinde umorul molipsitor al trupei, care te atrage să nu te opreşti la o singură ascultare.

"Am încercat să transmitem mai exact energia pe care o are Snails în concerte. Instrumentele au fost înregistrate, în majoritatea pieselor concomitent, evitând pe cat de mult posibil suprapunerile ulterioare. Astfel, piesele sunt mai energice şi mai sincere," spune solistul formaţiei, Lilian Severin.

"Am încercat să ironizăm în Nu-mi pasă! un şir de "probleme inventate" de către muritori. Nu ridiculizăm adevărate greutăţi ale vieţii, ci vrem doar să atenţionăm asupra cazurilor când oamenii îşi născocesc depresii pentru probleme inexistente. Răspunsul cel mai simplu care ne vine nouă în astfel de cazuri este simplu - Nu-mi pasă!", spun băieţii de la Snails.

Aşa au început înregistrările noului album: "Nu ne pasă, vom ajunge la Londra, chiar dacă va fi greu de făcut" - au spus muzicanţii şi au pornit la drum. Filosofia s-a dovedit a fi viabilă - noul produs muzical promite a fi peste aşteptări.

De asemenea, trupa Snails a lansat de curând un videoclip la piesa Superbasuri, clip la care băieţii au lucrat aproape jumătate de an. Filmările s-au desfăşurat la Chişinău, sub marca tânărului regizor Viorel Mardare. "Este un clip suprarealist, cu note ironice. Are la bază o istorie neadevărată, dar foarte probabilă din societatea noastră." spune solistul Snails, Lilian Severin.


Track list:
1. Superbasuri
2. Nu-mi pasă
3. Prieteni buni
4. Pistol cu capse
5. Patrula
6. Umbra
7. Derulează-mă
8. Frumoasă foc
9. Salut, conştiinţă
10. Nu pot să dorm.

0 comentarii

Publicitate

Sus