17.01.2010
Nu ne-am cunoscut niciodată. Am trecut pe lângă el la ultima ediţie Anim'est şi mi-a plăcut geanta mare şi colorată pe care o purta pe umărul drept.
Desigur că visam să bem cândva o cafea împreună şi să vorbim despre filme... şi despre Marilyn.
Şi eu o iubesc pe Marilyn. Atât de mult încât în urmă cu câteva luni mi-am cheltuit aproape jumătate din banii de chirie pe o fustă cu talie înaltă "Răzvan Ciobanu" cu Marilyn portretizată de Andy Warhol pe ea.
Am făcut senzaţie cu fusta aia!

Unul din motivele pentru care am vrut să învăţ să fac critică de film la UNATC a fost el. Voiam să ajung ca el.
Acum mi se reproşează că semănăm un pic în scris, făcându-se referire de fapt la modul foarte personal de a trata un film.
Cei care-mi spun asta nu-şi dau seama că mă complimentează şi deşi habar n-am dacă au dreptate sau nu, zâmbesc în colţul gurii şi merg mai departe cu gândul că mi-am făcut datoria - orice film pe care îl văd devine parte din mine şi atunci cum să nu fiu "personală"?

I-am urmărit activitatea şi uneori eram invidioasă (în sensul pozitiv) când aflam că e la Cannes, sau la Veneţia... îmi spuneam "vreau şi eu!".
Am învăţat de la el cât de important e să pui pasiune în scris şi mai ales cum să faci astfel încât să nu răneşti oamenii gratuit - asta mi-a luat într-adevăr mai mult...

Apoi am aflat că va părăsi definitiv România, înainte să apuc să-l cunosc şi să-i spun că-i mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine.
Într-un mod ciudat mi-e dor de Alex Leo. Şerban, dar mă bucur că a plecat dacă asta îl face fericit.

Cu drag,

Fata nesăbuită

1 comentariu

  • oare...?
    nicoleta, 27.02.2010, 13:02

    Esti sigura, domnisoara? Parca, intre Marilyn si Razvan Ciobanu... "iubirea e un lucru mare / ce leaga doua inimi tare"

Publicitate

Sus