Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Atelier LiterNet  Sageata  Proză scurtă  Sageata  Poveştile fetei nesăbuite

Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro

Un tip mulţumit


Rozana Mihalache

17.10.2010
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Articolul anterior din rubrică
Articolul urmator din rubrică
Când într-o seară caniculară de august T. a ajuns acasă şi şi-a găsit nevasta trăgându-şi-o cu altul, şi-a zis că e bine că nu mai are cine să-l oblige să ducă gunoiul şi după douăzeci de ani de carceră putea să se uite liniştit la fotbal.

Când după un deceniu de trudă şeful lui T. l-a anunţat că o să promoveze un puţulică de 19 ani de-abia trecut de pubertate şi nu pe el, T. şi-a zis că e fericit că a scăpat de responsabilităţi.

Când fiu-său i-a furat tot salariul din portofel ca să-şi cumpere droguri, T. şi-a zis că a fost eliberat de o grijă în plus. Prea mulţi bani într-un singur loc îi dădeau palpitaţii.

Când iubita-sa i-a zis că e gravidă cu altul şi că îl părăseşte, T. a fost încântat că nu era nevoit să plătească o a doua pensie alimentară.

Iar când echipa sa preferată de fotbal a pierdut un meci şi T. s-a spânzurat cu cordonul de la halatul de baie de lustra din sufragerie, oamenii s-au întrebat ce motive ar fi avut un tip atât de mulţumit cu viaţa lui să-i pună capăt într-un asemenea fel.
Articolul anterior din rubrică
Toate articolele din rubrică
Articolul urmator din rubrică
0 comentarii

Spacer Spacer