17.10.2010
Când într-o seară caniculară de august T. a ajuns acasă şi şi-a găsit nevasta trăgându-şi-o cu altul, şi-a zis că e bine că nu mai are cine să-l oblige să ducă gunoiul şi după douăzeci de ani de carceră putea să se uite liniştit la fotbal.

Când după un deceniu de trudă şeful lui T. l-a anunţat că o să promoveze un puţulică de 19 ani de-abia trecut de pubertate şi nu pe el, T. şi-a zis că e fericit că a scăpat de responsabilităţi.

Când fiu-său i-a furat tot salariul din portofel ca să-şi cumpere droguri, T. şi-a zis că a fost eliberat de o grijă în plus. Prea mulţi bani într-un singur loc îi dădeau palpitaţii.

Când iubita-sa i-a zis că e gravidă cu altul şi că îl părăseşte, T. a fost încântat că nu era nevoit să plătească o a doua pensie alimentară.

Iar când echipa sa preferată de fotbal a pierdut un meci şi T. s-a spânzurat cu cordonul de la halatul de baie de lustra din sufragerie, oamenii s-au întrebat ce motive ar fi avut un tip atât de mulţumit cu viaţa lui să-i pună capăt într-un asemenea fel.

0 comentarii

Publicitate

Sus