25.04.2019
Ascultaţi două piese din albumul Amour chien fou şi o piesă inspirata de un poem al lui Gherasim Luca, toate trei semnate de Arthur H.:

"Il/Elle" (5,73 Mb)
"Assassine de la nuit" (6,16 Mb)
"Prendre corps" (18,8 Mb, piesă inspirată de un poem al lui Gherasim Luca)


Arthur H., autor, compozitor şi interpret singular în peisajul muzical francez vine în România în luna mai 2019 pentru prima dată, la invitaţia Institutului francez, pentru două evenimente excepţionale ce îmbină literatura si muzica: un performance literar şi un concert inedit.

Luni, 6 mai 2019, ora 20:00, Arthur H va susţine un performance literar intitulat "Arthur H. lit Gherasim Luca" în contextul expoziţiei Gherasim Luca: Héros-limite/Erou-limită care a fost inaugurată în secvenţa oficială de deschidere a Sezonului România-Franţa la Muzeul Naţional al Literaturii Române. În cadrul demersului liric de (re)descoperire a lui Gherasim Luca, Arthur H se dedică unui proces de decriptare, interpretare şi renaştere a poeziilor. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, pe baza unei rezervări prealabile.

Marţi, 7 mai 2019, ora 19:30, Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti va găzdui un concert inedit, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al artistului francez, Amour chien fou.

Magician al rimelor şi ritmurilor, Arthur H construieşte un univers complex, în care converg melancolie şi pasiune, într-un recital închinat sensibilităţii. Cu o voce gravă şi senzuală, care se pretează la explorări nebănuite în zonele rock, jazz, blues, electro sau funk, Arthur H. construieşte cu migala unui arhitect o relaţie de intimitate cu publicul, fiind recunoscut pentru experienţe de concert surprinzătoare. Şarm şi magnetism sunt reperele pe care publicul va avea ocazia de a le descoperi cu inima, într-un recital fără pereche.

Cel de-al zecelea album, Amour chien fou, reprezintă un corolar al odelor aduse dragostei sub toate formele, din partea unui îndrăgostit etern. (...) Album al introspecţiei, melodiile poartă amprenta experienţelor din Mexic, Tokio, Londra, California, Montreal sau Bali, Arthur H. oferindu-se fără jumătăţi de măsură într-o serie de balade senzuale, în al căror siaj rămâne sentimentul unui firesc hipnotizant.

Biletele pentru concert sunt disponibile pe site-ul MyStage.ro sau la casieria Teatrului Naţional Bucureşti.

Mai multe detalii despre Arthur H. şi concertele sale în România puteţi citi aici.

0 comentarii

Publicitate

Sus