30.01.2020
Ascultaţi în interpretarea formaţiei Days Of Confusion:

"LIA (Rămâi cumva)" (5,8 Mb)
"The Guest" (5,7 Mb)

(în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2020, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)


Despre Days Of Confusion

Days Of Confusion, trupă Universal Music Romania, este cea mai cunoscută formaţie românească de djent/modern progressive metal. Ea s-a înfiinţat în 2010, la Bucureşti.

Băieţii au obţinut până în prezent premiul Best Romanian Metal Newcomer 2012, (acordat de Metalhead), iar în 2014 au fost nominalizaţi în categoria Cel Mai Bun Hard Rock/Heavy Metal (la OnAir Music Awards) şi în categoria Best Rock Artist (la premiile revistei Sunete).

În cei 9 ani de când Days Of Confusion a devenit o prezenţă activă pe scena muzicală, au avut loc câteva schimbări de componenţă care şi-au pus amprenta într-un mod pozitiv asupra formaţiei, conturând maturitatea genului muzical până în prezent.

Organizatorii de concerte aveau să-i crediteze pe cei de la Days Of Confusion în deschiderea multor concerte importante, precum ar fi legendarii Queensryche (20 octombrie 2013), sau cei de la Karnivool (20 iunie 2014, o trupă australiană cu o prezenţă foarte rară pentru scena metal din România) şi la Rock The City în 2019 la The Cure.

Discografie:
Seeds (EP, 2012)
Yin & Out (LP, 2017)

Componenţă:
Cosmin Lupu - voce / chitară
Cezar Popescu - chitară / voce
Andrei Zamfir - chitară bas
Alex Halmagean - tobe

Links:
facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE
youtube.com/user/DaysOfConfusionTV

0 comentarii

Publicitate

Sus