11.04.2024
Ascultați două piese din albumul 7 păcate neîmpăcate al duoului Marú (muzica) și Iv cel Naiv (versuri):

"Din Când în Gând" (feat. Vlad Logigan, 5,93 Mb)
"Vis Are" (feat. Alina Teianu-Cocioran, 5,11 Mb)

 


Manifesto @ Libertate (DIN CÂND ÎN CÂND)

Libertatea e oxigenul spiritului nostru. Fără ea, ne stingem încet-încet, devenim sclavii lucrurilor care nu ne plac și involuăm către o formă inferioară de existență.
Da, libertatea fără responsabilitate nu există.
Da, libertatea include și libertatea de a greși.
Da, e nevoie de curaj ca să fii liber.
Da, am pus toate astea într-o piesă care să ne ajute pe toți să înțelegem libertatea.
Feel free to share.

Manifesto @ Iubire de sine (VIS ARE)

Viața nu e despre cele 1438 de eșecuri. Ci despre succesul care a venit a 1439-a oară. Poți fi oricând ceea ce n-ai reușit să fii până acum. Nu există un termen de expirare pentru vise. Dacă te iubești suficient de mult, le poți face pe toate să se întâmple.
Iar dacă mai ai nevoie de un mic imbold, poate că îl vei găsi în această piesă.

Manifesto @ 7 păcate neîmpăcate

"Trăim într-o lume în care libertatea e neînțeleasă, iubirea e folosită ca armă, singurătatea e văzută ca o maladie, melancolia te face inutil, iubirea de sine se confundă cu narcisismul, liniștea e suspectă, iar toleranța e semn clar de slăbiciune. Albumul 7 păcate neîmpăcate a apărut pe lume pentru că lumea consideră păcate câteva dintre cele mai frumoase trăiri. Și cum cea mai frumoasă formă de protest e muzica, au ieșit 7 piese pe care suntem bucuroși să le arătăm lumii. Și poate că lumea va deveni un pic mai bună."

Albumul este compus din 7 piese, iar lansarea are loc într-un mod special: câte una pe săptămână, începând cu 7 februarie 2024. Coperta albumului esre realizată de Irina Perju.


0 comentarii

Publicitate

Sus