21.03.2024
Ascultați o piesă din repertoriul formației 9.7 RICHTER:

"Post-Mortem" (8,48 Mb)

(în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2024, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



9.7 RICHTER lansează noul single Post-Mortem

După ani de așteptări, 9.7 RICHTER revine în forță cu un nou single: Post-Mortem. Cu un titlu sugestiv, care simbolizează atât trăirile prin care trec zi de zi unii oameni, revoltele sufletești împotriva anumitor norme ale societății, cât și renașterea trupei după o perioadă de pauză, piesa dictează direcția modernă, adusă la zi, spre care se îndreaptă sound-ul 9.7 RICHTER.

Single-ul Post-Mortem a fost compus, mixat și produs la Sound Symmetry Studio, în colaborare cu producătorul grec Bob Katsionis (ex-Firewind).

Post-Mortem beneficiază și de un videoclip spectaculos, realizat în colaborare cu băieții minunați de la WorkHorse, regizat de Dan Petru și produs de Florin Ivan:


9.7 RICHTER rămâne una dintre puținele promotoare ale genului heavy metal modern din România, cu o abordare diversificată, un sunet adus la zi și influențe atât clasice, cât și contemporane. Discul GROUND ZERO, lansat sub egida Universal Music România, s-a bucurat de aprecieri pozitive din partea publicului și presei de specialitate, fiind ales Albumul Anului la premiile Maximum Rock Awards 2014. De-a lungul anilor, 9.7 RICHTER a împărțit scena cu unele dintre cele mai mari nume ale metalului internațional: Judas Priest, Accept, Scorpions, Helloween, Testament, Battle Beast și Tim "Ripper" Owens.

RICHTER înseamnă:
Cosmin Aioniță - voce
Adrian "Sinner" Rus - chitară
Lucian "Trigger" Gruia - chitară
Ovidiu Cristea - bass
Alex "Gomez" Dăscăloiu - tobe

Contact 9.7 RICHTER:
facebook.com/97richterband/
youtube.com/@97RICHTER
instagram.com/97richterband

0 comentarii

Publicitate

Sus