14.03.2024
Ascultați o piesă din repertoriul formației Scarlet Aura:

"Ochii care nu se văd" (8,48 Mb)

(în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2024, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Scarlet Aura lansează noul single Ochii care nu se văd și anunță albumul viitor Rock-Stravaganza

Trupa Scarlet Aura anunță lansarea celui mai nou single al lor Ochii care nu se văd, care a debutat vineri, 8 martie 2024, prin Universal Music Romania și Silver City Records. Acest single nu doar semnifică un nou capitol pentru Scarlet Aura, dar oferă fanilor o primă degustare din albumul lor mult așteptat Rock-Stravaganza. Acest album, care va fi lansat mai târziu în 2024, conține 14 piese care sunt pregătite să redefinească peisajul rock / metal modern cu sunetul lor inovator și profunzimea emoțională.

Ochii care nu se văd explorează tema legăturilor invizibile dar indestructibile care ne conectează, indiferent de distanță. Această piesă emoționantă navighează prin sentimente de nostalgie și speranță, subliniind dorința noastră inerentă pentru unitate.


Scarlet Aura împărtășește: "Pe măsură ce dezvăluim Ochii care nu se văd și ne pregătim pentru Rock-Stravaganza, ne amintim de călătoria noastră, de legăturile pe care le-am creat și de conexiunile nespuse pe care muzica ne permite să le explorăm. Acest album, în special, este o reflectare a creșterii noastre, a pasiunii și viitorului vibrant pe care îl prevedem. Vă invităm să vă alăturați nouă în această aventură palpitantă, pe măsură ce aducem Rock-Stravaganza la viață."

Scarlet Aura este recunoscută drept cea mai bună trupa românească de heavy metal cu voce feminină de către ascultătorii de gen. Cu o carieră plină de lansări de succes și concerte care au captivat publicul din întreaga lume, Scarlet Aura continuă să fie în avangarda scenei muzicale, împingând limitele creativității și expresiei artistice.

Vizitați www.scarletaura.com și urmăriți formația pe platformele de socializare pentru a fi la curent cu cele mai recente evenimente și lansări.

Componența:
Lead Vocals: Aura Danciulescu
Lead guitar & Vocals: Mihai "Myke D" Danciulescu
Bass guitar & Vocals: Rene Nistor
Drums: Matthias Klaus
Keyboards: Dan Lica.

0 comentarii

Publicitate

Sus